Dentiss Logo

Medicana'dan Diş Sağlığı Eğitimi

Medicana Samsun Hastanesi ile Sensodyne Bölge Müdürlüğü işbirliğinde, SES Okulları'nın tüm anaokulu ve ilköğretim 1. sınıf öğrencilerine, ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.
23.06.2014       15.00.34
Medicana Samsun Hastanesi ve Sensodyne Bölge Müdürlüğü tarafından Ses Okulları'nda 'Ağız ve Diş Sağlığı' konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda, tüm anaokulu ve ilköğretim 1. sınıf öğrencilerine, Medicana Samsun Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü'nden Diş Eti Hastalıkları Uzmanı Dr. Dt. Ali Çağhan Ovalı ve Dt. F. Tuğçe Arı tarafından ağız ve diş sağlığı konularında ayrıntılı bilgiler verildi.

Öğrencilerin sorduğu soruları da cevaplandıran Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanları, rutin ağız ve diş sağlığı muayenesinin çok önemli olduğunu belirtirken, diş hekimi muayenesinin sanıldığı gibi korkulan bir muayene olmadığına da değindiler.

Sensodyne Bölge Müdürlüğü'nün de katkıda bulunduğu seminerde öğrencilere diş macunu hediye edildi. Sensodyne Bölge Satış Sorumlusu Osman Yılmaz, "Öğrencilerimizin ağız ve  diş sağlığına katkıda bulunmuş olmaktan memnuniyet duyuyoruz" dedi.






YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.