Dentiss Logo

Maksimum, İmplantoloji Kursu Düzenleyecek

Maksimum Dental, yazın son günlerinde Bodrum’da implantoloji eğitimi düzenliyor. Prof. Dr. Hakan Özyuvacı ve Dr. Ahmet Utku Ozan’ın birlikte vereceği 5–6 Ekim günlerindeki ‘İleri Cerrahi ve İmplantoloji Kursu’nda iki de panel yapılacak.
24.09.2013       11.38.28
En fazla 35 katılımcı ile sınırlandırılan kursun ilk günü Prof. Dr. Özyuvacı ‘ileri cerrahi sinüs lifting - SLA ile lateral yaklaşım’ ve ‘implant çıkarma teknikleri - Neo FR kit’ konularında sunum yapacak. Dr. Ahmet Utku Ozan’ın ‘oral implantolojide yeni yüzey implantlar’ sunumunun sonrasında ise katılımcı hekimler Bodrum koylarında tekne ile gezdirilecek.

Ertesi gün ise art arda iki panel gerçekleştirilecek. Dr. Kerem Dolar ‘Neobiotech CMI İmplantlar’ üzerine, Dr. Kurtuluş Özmen ise ‘Neobiotech CTI Membranlar’ üzerine panel düzenleyecek. Son olarak Dr. Ozan ‘mandibüler ve maksiller greftleme’ başlığı altında katılımcı diş hekimleri ile bir kurs yapacak.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.