Dentiss Logo

Magnetic Mallet Osteotom Sistemi

Magnetik Mallet; sinüs lifting ve kret genişletme operasyonları için üretilmiş, manyetik enerjiyi mekanik etki ile dinamik enerjiye çeviren bir sistemdir. Patentli bu cihaz her türlü kemik müdahalesinde kullanılabilir.
22.08.2012       16.39.22
Sistem, seviye 1’den 4’e kadar farklı kemik yoğunluklarında çalışmaya yönelik tasarlanmıştır. Bu sistem ile osteotomi gerektiren işlemler, hasta için daha az travmatik ve kemik kaybı ile cerrah için ise daha hızlı, basit ve güvenilir bir hal almaktadır. Ürünün tasarımından önce en uygun darbe süreçleri ve şiddetleri tespit edilerek sisteme yüklenmiştir. Bu güçler osteotomun uç bölümüne aktarılır.

Osteotom Uçları:
Kesici uçlu; kret genişletme ve kemik sıkılaştırma uçları 1.00, 2.00 ve 3.00 mm çaplar. Küt uçlu; implant kavite açma ve genişletme uçları 2.30, 3.30 ve 3.60 mm çaplar. İmplant yerleştirme uçları; düz ve açılı uç 4 - 4,5 mm çaplar. Keski uçları; kret kemik insizyon uçları, kalın–ince.

Ürünün sunduğu yenilikler ve avantajlar: Uygulanan güçlerin sadece çalışma noktasında etki yaratmasını sağlar ve gücün tüm maksillanın ve craniumun derinlerine nüfuz etmesini engeller. Çeşitli vakalarda osteotomi uygulama imkânı sunar. Kemiğe frez ile müdahaleyi büyük oranda ortadan kaldırarak olası ısı ve kemik kaybından uzaklaştırır. Maksillada molar bölgelerin derinlerine ve alt çenede ince kretlere daha rahat ve güvenli uygulama imkânı sunar. Atravmatik ve minimal invaziv sinüs lifting ve kret genişletme operasyonları yapılmasını sağlar. İmplant yükleme aplikatörleri ile kolay, paralel ve güvenli yükleme yapmayı sağlar, açı problemlerini ortadan kaldırır. İmplatech, Tel: 0 212 530 33 44



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.