Dentiss Logo

Lupamat Hava Kompresörleri

Yağsız, yüksek basınçlı ve yüksek debili pistonlu hava kompresörüdür. %100 yağsız ve hava ile çalışmaktadır. Maksimum çalışma basıncı 40 Bar'dır. Kompresör V-Tipi olup, 3 kademeden oluşmaktadır.
21.06.2013       11.36.33
Kompresör V-Tipi olup 3 kademeden oluşmaktadır. Silindirleri su soğutmalıdır. K 200 kW motor gücünde olup V-Kayış tahrikli olarak çalışmaktadır. Her bir kademe çıkışında kullanılan su soğutmalı ara soğutucular ile yüksek sıcaklıktaki sıkıştırılmış olan hava soğutulmaktadır. Ara soğutuculardan çıkan soğutulmuş hava, daha sonrasında girdiği su ayırıcılar ile sıkıştırma aşamasında oluşan su buharı havadan ayrıştırılmaktadır. Krank milinden tahrikli paletli pompa ile hareketli parçalar arasındaki yağlama en iyi şekilde yapılmaktadır. Kullanılan su pompası ve su soğutma kulesi ile silindirler ve ara soğutucular içerisinde su, maksimum soğutma için uygun sıcaklık ve debi değerlerinde dolaşmaktadır. Hava filtrelerinden çıkan yüksek basınçlı temiz hava kurutucudan geçirilerek içerisinde bulunan nemden ve su buharından tamamen ayrıştırılmaktadır. Basınçlı hava sistemi ihtiyaca uygun olarak mikro işlemci kumanda üzerinden programlanabilmektedir. Bu sayede istenilen basınç ve debi değerleri çalışma süresince istenildiğini gibi programlanmakta ve basınçlı hava sistemi maksimum verim ve minimum enerji tüketimi ile çalıştırılabilmektedir. Lupamat, Tel: 0232 376 87 10




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.