Dentiss Logo

Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimlerini Mezun Etti

Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı'nın da katıldığı mezuniyet töreninde, 3'üncü dönemin 43 öğrencisini mezun etti.
15.06.2015       17.38.43
Umuttepe Kampüsü Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi'nde gerçekleşen mezuniyete katılan mezun öğrencilerin aileleri, duygusal anlar yaşarken öğrenciler, mezun olarak diş hekimi olmanın heyecanını yaşadılar. Mezuniyet törenine Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcıları Ercüment Çiftçi ve Bekir Çakır, KOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhya Karaman, Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Hasan Orakçı ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. İlk olarak mezun öğrenciler adına konuşan Gül Uçar, teşekkür konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından okul birincisi Vecihe Merve Balta konuşmasını yaptı. Balta, "5 yıl boyunca sizlerleydik. Başta ailem olmak üzere, arkadaşlarıma ve hocalarıma teşekkür ediyor, hepinize başarılar diliyorum" dedi. Sonrasında söz alan Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Orakçı, "Sizlerin katılımı ile daha güçlü meslek odalarımızın oluşacağına inanıyorum ve sizlere başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Programda konuşan Rektör Yardımcısı Ercüment Çiftçi, konuşmasında: "İlk gün maket üzerinde başladığınız eğitimi 5’inci yılın sonunda hastalar üzerinde sizlere gösterildi. Hocalarınızın sizlere gösterdiği yakınlıktan dolayı kendilerini kutluyorum. Aileler de 5 yıl boyunca zorlu bir eğitim geçirdi. Sizlerle birlikte sınavlara girdiler, bu sıkıntıları yaşadılar. Şimdi hepiniz buradasınız, tebrik ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından 43 mezun öğrenciye anı belgeleri, hocaları tarafından verildi. Ardından öğrenciler, çalan şarkılar eşliğinde keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadı.

 

Kaynak: www.bizimkocaeli.com


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.