Dentiss Logo

Kış Sempozyumu Büyük Katılımla Düzenlendi

Sakarya, Bolu ve Düzce illerini temsil eden Sakarya Diş Hekimleri Odası 2015 Kış Sempozyumu’nu 14-15 Şubat tarihlerinde büyük bir katılımla Bolu Gazelle Resort&Spa’da gerçekleştirdi.
11.03.2015       16.11.18
Sempozyuma, mesleğinde başarılı, çok değerli konuşmacılar katıldı. Oldukça fazla ilgi gören bilimsel etkinlik, aynı zamanda diş hekimlerini ve diş hekimliği öğrencilerini bir araya getirerek meslek yararına bir katkı sağlamış oldu. 2 gün süren etkinlik kapsamında yapılan seminerlerin yanı sıra Gazelle Resort&Spa’nın imkânlarından yararlanan katılımcılar oldukça keyifli zaman geçirdiler.

Açılış konuşmasını yapan Sakarya Diş Hekimleri Odası Başkanı Tolga BERAY; "İlk sempozyumumuza verdikleri katkılarından dolayı değerli eğitmenlerimize, organizasyonun gerçekleşmesi için yoğun çaba gösteren yönetim kurulu üyelerimize, sempozyuma gösterdikleri ilgiden dolayı, katılan değerli meslektaşlarımıza ve geleceğin diş hekimleri olan öğrencilerimize teşekkür ederim" dedi.

Açılış konuşmasının ardından başlayan sunumlarda ilk gün Dr. Dt. Haşmet Cemil Gökdeniz "Sinüs Lifting", Prof. Dr. Şebnem Türkün "Posteriorda Bio Uyum Materyaller", Dt. Serhat Köken "Anterior Tabakalamada 5 Boyut" konularında katılımcıları bilgilendirdi.

Sempozyumun ilk günü Dt. Serdar Sıralar’ın stand-up şovu ile sona erdi. Dt. Sıralar, meslektaşlarının yaşadığı komik durumları çok iyi bilmesinin avantajını kullanarak gösteriye katılanlara eğlenceli 2 saat yaşattı.

Sempozyumun 2. günü Dt. Akın Gezköy, profesyonel vital ve devital diş beyazlatma, Oğan Aykar ise gingival hemostaz ve retraksiyon ipi yerleştirme teknikleri hakkında sunumlarını gerçekleştirdi.
Seminerlerin bitiminde kendileri adına Tema Vakfı tarafından dikilen ağaçların sertifikaları, eğitimcilere verildi.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.