Dentiss Logo

JD ICON® ULTRA.S - Daha Küçük Daha Güçlü

JD Icon Ultra S implantlar ile yapılan metal yorgunluk/direnç testlerin sonuçları daha büyük çaplara sahip implantlardan daha güçlü olduğunu göstermektedir. 
17.06.2016       16.23.30

JD Icon Ultra S, 2.75mm çap ve iç bağlantıya sahip olan two-piece implanttır. Şimdiye kadar iç bağlantılı üretilen en küçük implanttır. JD Icon Ultra S, küçük çapı olmasına rağmen yenilikçi fikstür tasarımı ve sıkı konik bağlantısı ile yüksek implant dayanıklılığı sağlar.

JD Icon Ultra S implantlar ile yapılan metal yorgunluk/direnç testlerin sonuçları daha büyük çaplara sahip implantlardan daha güçlü olduğunu göstermektedir. Eksik lateral dişler gibi sınırlı alanlar için idealdir. Tek diş restorasyonlarda, lateral ve kanin alanlarda implant üstü protezlerde (köprü) kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Yenilenmiş boyutları ve basitleştirilmiş bir cerrahi protokol ile bu dental implant Alveol kret yetersizliğinde uygulanan ogmentasyon gibi daha zahmetli ve daha yüksek maliyet gerektiren işlemleri ortadan kaldırır.

Onur Diş Deposu
www.onurdental.com



Önemli Not: “Dentiss.com PNV-Piyasada Neler Var” sayfalarında yayınlanan ürünlere ait bilgiler, üretici, ithalatçı veya dağıtıcı firmalar tarafından hazırlanmaktadır. Dentiss.com’da yayınlanması, Vestiyer Yayın Grubu’nun bu ürünü tavsiye veya refere ettiği anlamına gelmez.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.