Dentiss Logo

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği 163 Mezun Verdi

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin 2013-2014 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni 07 Temmuz’da gerçekleştirildi.
11.07.2014       17.40.04
Tören, İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Ord. Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda yapıldı.

Mezuniyet törenine, İstanbul milletvekili diş hekimi Kadir Öğüt, İstanbul milletvekili Umut Oran, 40 öğretim üyesi, 163 mezun ve çok sayıda misafir öğretim üyesi ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Ahmet Murat Ersoy, Türk Diş Hekimleri Birliği Başkanı Prof. Dr. Taner Yücel, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sema Yıldırım, Fatih Belediye Başkan Vekili Hasan Suver ve İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep GÜLOĞLU’nun açılış konuşmalarıyla başlayan tören, Devlet Konservatuarı sanatçılarının müzik dinletisiyle devam etti.

Mezuniyet töreni, fakülte dekanı Prof. Dr. Sema Yıldırım’ın diplomalarını alan yeni mezunlara meslek yemini ettirmesi ve keplerin havaya atılmasıyla son buldu.











Haber&Fotoğraf: İÜ Diş Hekimliği Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü






YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.