Dentiss Logo

İmplantoloji ve Cerrahide Yardımcı Personel

Diş hekimliği yardımcı personelleri, VESTA’nın düzenlediği yeni eğitimde bir araya geldi. “İmplantoloji ve Cerrahi Operasyonlar Öncesinde Kliniğin ve Hastanın Hazırlanması” çatısı altındaki eğitimde Dt. Mustafa Bekerecioğlu temel bilgilerin yanı sıra katılımcılara dikkat edilmesi gereken unsurlar ve püf noktalar hakkında detaylı bilgi verdi.
03.06.2013       14.09.53
Diş hekimliği muayenehanelerinde önem arz eden unsurlardan yardımcı personeller için VESTA - Vestiyer Akademi, eğitim serilerini sürdürüyor. Bugüne kadar yüzlerce asistanın iştirak ettiği eğitimler; personellerin günlük iş rutinini ve pratiklerini kolaylaştırmak ve edinimlerini arttırmak amacıyla düzenleniyor. Sonuncusu geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleştirilen eğitimde yardımcı personeller Dt. Bekerecioğlu’ndan implantoloji ve cerrahi hakkında bilgi aldı. 26 Mayıs’taki “İmplantoloji ve Cerrahi Operasyonlar Öncesinde Kliniğin ve Hastanın Hazırlanması” eğitimi klinik ortamında gerçekleştirildi. Tamamen uygulamalı olarak dizayn edilen eğitim seminerinde terminoloji; implant seti, cerrahi aletler, fizyodispenser ve başlıklar ile piezzo cerrahi cihaz ve aletleri; sterilizasyon ve dezenfeksiyon, el yıkama, asepsi-antisepsi ile hastanın operasyona hazırlanması gibi bölümler ele alındı.

Eğitim sonunda katılımcı yardımcı personeller sertifikalarını alarak hatıra fotoğrafı çektirdi.


Gül Ayten Akkurt / Gaziantep
Yaklaşık 10 yıldır implant uyguluyoruz. Tabii ki bazı konularda bilgim vardı. Bu eğitim sayesinde de eksik bilgilerimi tamamlamış oldum. Doğru ve bildiklerimin farkına vardım. İyi ve güzel bir eğitim geçirdik. Mustafa Hocamız çok güzel anlattı. Eğitim ortamı çok samimiydi. Hiç yabancılık hissetmedik. Teşekkür ediyorum.

Serpil Kaymak / İstanbul
Seminerde her şey çok güzeldi, çok teşekkür ederiz. Hekimime 10 yıldır implant uygulamalarında yardımcı oluyorum. Hemen her gün bir implant yapıyoruz. Bu eğitimde sayesinde günlük iş pratiğimde bilmediğim konuları öğrendim. Bazı es geçtiğim noktalar vardı, onları tamamen kavramış oldum. Gerçekten çok fazla katkısı oldu katılmamın ve diğer arkadaşlarıma da tavsiye ederim.

Hacer Gönen / Kütahya
Benim için çok iyi oldu böyle bir seminere katılmam. 12 yıldır asistanlık yapıyorum, yaklaşık bir yıldır hekimime implant konusunda yardımcı oluyorum; ancak bu alanda çok fazla bilgim yoktu. Seminerde yapmamız gerekenleri ve detayları öğrendik. Ortam da çok güzeldi. Daha önce VESTA’nın Yardımcı Personel Temel Eğitimi’ne de katılmıştım. Bundan sonra artık işimi daha bilinçli yapacağım.

Esra Büyükkartal / Ankara
Bilmediğim birçok şeyi bu eğitimde öğrendim, özellikle sterilizasyon konusunda çok eksiğimin olduğunu fark ettim ve bunları tamamladım. Oldukça memnun kaldığım bir eğitimdi. Bilgilerimi de tazelemiş oldum. Bol bol pratik yaptık. Kısacası her şey çok güzeldi.









YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.