Dentiss Logo

Implant Tribune, dişhekimleriyle buluşuyor

Bugüne kadar uluslararası üne sahip pek çok dergiyi Türk dişhekimlerinin istifadesine sunan Vestiyer Yayın Grubu, 2004 yılında Dental Tribune, 2005 yılında Dental Labor, 2006 yılında Estetik&Implant, 2007 yılında ise Roots dergilerini dilimize kazandırdı. Grup, bu yıl Ortho’nun ardından yeni bir derginin daha yayınına başlıyor: İmplant Tribune. Derginin orijinali, dişhekimliği alanında dünyanın önde gelen yayın gruplarından biri sayılan Dental Tribune International tarafından yayınlanıyor.
03.01.2008       12.03.26

Bugüne kadar uluslararası üne sahip pek çok dergiyi Türk dişhekimlerinin istifadesine sunan Vestiyer Yayın Grubu, 2004 yılında Dental Tribune, 2005 yılında Dental Labor, 2006 yılında Estetik&Implant, 2007 yılında ise Roots dergilerini dilimize kazandırdı.

 

Grup, bu yıl Ortho’nun ardından yeni bir derginin daha yayınına başlıyor: İmplant Tribune.

 

Derginin orijinali, dişhekimliği alanında dünyanın önde gelen yayın gruplarından biri sayılan Dental Tribune International tarafından yayınlanıyor.   

Gazete formatında yayınlanacak derginin içeriğinde, implant konusunda söz sahibi kişilerle yapılmış röportajlardan yeni bilimsel gelişmelerin işlendiği makalelere, dünyada ve Türkiye’de implantta yaşanan son gelişmelerden firmaların ürün tanıtımlarına kadar pek çok konu yer alıyor.

 

İmplant Tribune dergisi, implant konusunda sektörde yaşanan son gelişmeleri takip etmek isteyen dişhekimleri için kaçırılmayacak dergi.

 

Bir yıllık abonelik bedeli 40.00 YTL olan İmplant Tribune’e, 0212 274 9660 no’lu telefonu arayarak veya [email protected] adresine e-posta yollayarak abone olabilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.