Dentiss Logo

İFA’dan Yepyeni Bir Ürün

İfa, diş hekimliği piyasasına yepyeni bir ürün sunuyor. Özel olarak tasarlanan İFADent PRO GM5, profesyonel bir şekilde protez işleme (kazıma) özelliğine sahip. Makina, frezeleme için yüksek performanslı sistemleri barındırmasının yanı sıra 5 eksenli simültane sistemi sayesinde (tüm eksenler aynı anda çalışır) birçok işlem de yapabiliyor.
19.07.2012       13.16.36
İFADent PRO GM5, dental amaçlı işler için özel olarak tasarlanmış, profesyonel protez işleme (kazıma) makinesidir. Frezeleme için yüksek performanslı sistemler barındırır. Tüm bunlar için küçük bir alan gereksinimi vardır. 5 eksenli simültane (tüm eksenler aynı anda çalışır) işleme merkezidir. Dünyada CNC kontrol konusunda önde gelen Alman markalı komponentleri kullanır. 10 adet takım istasyonlu taret standarttır. Freze uzunluğu ölçme sistemi sayesinde kullanıcının işini kolaylaştırırken yüksek hassasiyet sağlar. Tüm dental malzemeleri rahatlıkla işleyebilir. Ayrıca, tek taraftan iş parçası bağlayabilme özelliği sayesinde custom abutment imalatını rahatlıkla yapabilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz.
İfa Makina Tasarım Mühendislik Tel: 0216 415 20 80 / 81- http://www.ifacnc.com/dental-cnc.html




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.