Dentiss Logo

İDO’dan Masa Tenisi Turnuvası

İstanbul Dişhekimleri Odası (İDO) Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası sebebiyle masa tenisi turnuvası düzenlenecek. 16 Kasım tarihinde düzenlenecek turnuvanın katılım formu İDO’nın internet sayfasında yayınlandı.
23.10.2014       12.00.22
İstanbul Dişhekimleri Odası 17-23 Kasım tarihleri arasındaki Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası içeriğinde İDO I. Masa Tenisi Turnuvası’nı düzenliyor. 16 Kasım Pazar günü düzenlenecek olan turnuva sat 10:00’da başlayacak.

Turnuvaya katılmak isteyen diş hekimi ve dişhekimliği fakültesi öğrencilerinin İDO internet sayfasındaki katılım formunu doldurmaları gerekiyor. Turnuvaya katılacaklar grup oluşumu, kıyafet talimatı, raket ve top kullanımı ve diğer kuralları sitede görebilirler.

Turnuva sonunda tüm katılımcılara sertifika verilecek olup ilk dört katılımcıya 23 Kasım tarihinde düzenlenecek olan İstanbul Dişhekimleri Odası  Geleneksel Sertifika ve Plaket töreninde madalya verileceği İDO tarafından duyuruldu.

Ayrıntılı bilgi için 0532 520 25 74 numaradan dişhekimi Engin Avcı’yı arayabilirsiniz.




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.