Dentiss Logo

IDEX’e 15 Bin Ziyaretçi Bekleniyor

Sektördeki son teknoloji ve inovasyonları bünyesine alan İDEX, bu yıl 3-6 Nisan günleri arasında dünya genelinden misafirlere kapılarını açacak. Sektörün tüm ülkeler arasında en büyük üçüncü fuarı olan organizasyon, DİŞSİAD ve CNR Fuarcılık destekleri ile yapılacak.
13.01.2014       18.08.25
Türkiye’nin ağız ve diş sağlığı endüstrisine yönelik düzenlenen tek fuarı olan İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı İDEX’in 12’nci organizasyonu 3-6 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. İstanbul Yeşilköy’de bulunan CNR Ekspo’da yapılacak fuara yurt içi ve yurt dışından yüksek katılım bekleniyor. DİŞSİAD’ın (Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği) da desteğiyle 25 bin metre kare üzerine kurulacak sergi alanını 15 bin sektör mensubunun ziyaret etmesi hedefleniyor.

Fuar ile katılımcıların ticaretinin artması hedeflenirken aynı zamanda toplum sağlığına yönelik teknolojik değişimlere ev sahipliği yapması açısından da önemli görülüyor. İDEX, dört gün boyunca sabah 10.00’dan akşam 19.00’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Fuarda katılım profili kapsamında katılımcı ürün grupları şu şekilde olacak: dental ünitler, dental röntgen cihazları, lazer cihazları, dental tomografi cihazları, otoklavlar, panoromik ve sefalometrik görüntüleme sistemleri, dental kompresörler, cerrahi aspiratör sistemleri, detertraj cihazları, ışınlı dolgu cihazları, amalgamatörler, aeratör başlıkları ve mikromotorlar, ağız içi kamera ve digital radyografi cihazları, endodontik ürünler, implant sistemler, periodontal ve cerrahi ürünler, klinik sarf ürünleri, laboratuvar ekipmanları, dental diagnos sistemler, laboratuvar sarf ürünleri, strelizasyon ve dezenfeksiyon ürünleri, estetik diş hekimliği ürünleri, tek kullanımlık ürünler, diş hekimi mobilyaları, diş hekimliği ofis yazılımları ve diğerleri.

İki yılda bir düzenlenen İDEX’in 2012 organizasyonunda 25 milyon dolarlık iş hacmi gerçekleştirildiği, böylece sektörün yıllık ihracatının yarısının bu organizasyonla yapıldığı duyurulmuştu. Avrupa, Balkanlar, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Rusya'dan fuara gelen alıcılar katılımcı firmaları memnun etmişti.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.