Dentiss Logo

Hepsi 140 EUR

Hayır, her biri değil; tamamı birden sadece 140 EUR. Vestiyer Yayın Grubu’nun, “Dental İstanbul Katılımı”nı da içeren ve sınırlı sayıda diş hekimine sunduğu “FULPAKET” adlı ürününden haberdar mısınız?
11.02.2015       09.48.05
Vestiyer Yayın Grubu’nun, “Dental İstanbul Katılımı”nı da içeren ve sınırlı sayıda diş hekimine sunduğu “FULPAKET” adlı ürününden haberdar mısınız?

Dişhekimliğine dair bilgilerinizi güncellemek için Dental İstanbul Kongresi’ne katılıp, Türkiye’nin en prestijli dental yayınlarından 7 farklı dergiye bir yıl boyunca abone olmak; bu arada bir arkadaşınıza Kongre katılımı hediye edip, yardımcı personelinizi Asisdent Sempozyumu’na göndermek; adınıza basılmış 1000 adet kartviziti masanızın üzerinde bulmak…

Evet, farkındayız, okumaktan yoruldunuz. O yüzden biz buna kısaca “Fulpaket” diyoruz. Ve sadece 650 meslektaşımızı bu mükemmel ayrıcalıktan yararlandırabiliyoruz.

Siz de hemen arayabilir, sadece 140 EUR ödeyerek bu ayrıcalıklı pakete sahip olabilirsiniz.


DAHA DETAYLI BİLGİ
Kampanya hakkında detaylı bilgi için edinmek ve online satın almak için bu linki izleyebilirsiniz.

KAMAPANYA BROŞÜRÜNÜ İNCELEYİN
PDF olarak incelemek için tıklayınız
 
TELEFONLA BİLGİ ALMAK & KAYIT OLMAK İÇİN
0212 481 02 20 / Elif Taman & Ergül Kaya & Elvan Genç


YOK BEN BUNLARLA UĞRAŞAMAM DİYORSANIZ

Ben bunlarla uğraşamam diyorsanız, “HEPSI 140” yazıp 0555 975 55 43’e mesaj gönderin. Biz size ulaşıp kaydınızı yapıyoruz.

Hazırladığımız kargoyu PTT ile size gönderiyoruz.

Siz de, paketi getiren PTT memuruna ücreti nakit olarak (TL cinsinden) makbuz karşılığı ödüyorsunuz.

Not: Telefon operatörünüzün size uyguladığı standard SMS fiyatlandırması geçerlidir. Fulpaket bedeli olan 140 EUR veya VYG’na ait herhangi bir ücret telefon faturanıza yansımayacaktır.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.