Dentiss Logo

Güney Akademi 1 Yaşında

Güney Diş’in akademik mesleki sürekli eğitim kuruluşu olan “Güney Akademi” birinci yaşını kutladı.
24.12.2015       14.04.11
Uzun yıllardır diş hekimlerinin, diş teknisyenlerinin mesleki eğitim ve gelişimine destek veren Türkiye’nin en köklü dental sektör kuruluşlarından biri olan Güney Diş, kendi bünyesinde yapmakta olduğu eğitimlere ek olarak, Türk Diş Hekimleri Birliği, diş hekimliği fakülteleri ve uluslararası akademi kuruluşlarının etkinliklerine de destek vermekteydi.

Firma, 2014 yılında sektöre sağladığı eğitsel katkıları daha organize bir şekilde hekimlere, diş teknisyenlerine, yardımcı personellere ve tüm dental sektöre sunmak, ayrıca bu formasyonlar için profesyonel bir ortam yaratmak amacıyla “Güney Akademi”yi kurdu.

Diş hekimlerinin yanı sıra diş teknisyenlerinin, diş hekimliği yardımcı personelinin ve dental firmalarda çalışan personellerin eğitimine de katkı sunmak amacıyla kar amacı gütmeden kurulan akademik mesleki sürekli eğitim kuruluşunda, bu zamana kadar çeşitli eğitimler organize edilmeye başlandı.

Bir yaşını dolduran Güney Akademi, yıl dönümünü, 16 Aralık günü Güney Diş merkez binasında düzenlediği davet ile kutladı.



Güney Diş ve Güney Akademi’nin çalışanlarının katıldığı davette birinci yıl pastası kesildi. Pasta, Güney Diş Yönetim Kurulu Başkanı Ferizan Peker, Prof. Dr. Köksal Baloş, Prof. Dr. Hesna Sazak Öveçoğlu, Yrd. Doç. Dr. Sarkis Sözkes, Güney Diş Lojistik Direktörü Güney Peker ve Güney Diş Pazarlama Müdürü Talha Gonca ile birlikte kesildi.



Dental sektörde mesleki sürekli eğitim programlarında ülkemizin önde gelen organizasyonlarından biri olmayı hedefleyen Güney Akademi ekibi, düzenledikleri davette, ilk yıllarında geldikleri noktaya ulaşmaları için destek veren herkese teşekkürlerini iletti.



Haber: Elif Taman
Fotoğraf: Güney Akademi




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.