Dentiss Logo

Gülüş Tasarımında Porselen Lamina Veneer Uygulama Eğitimi

Günümüzde diş hekimlerine en sık gelen hasta taleplerinden biri olan lamina veneerler, doğru vakada doğru şekilde uygulandığı zaman beklentileri karşılayan ve memnuniyet oranını yükselten bir etkiye sahip.
17.01.2017       14.06.55
Tarih&Yer:
13-14 Şubat 2016, İstanbul

Eğitmenler:
Prof. Dr. Aslıhan Üşümez

Kontenjan: 20 kişi

Günümüzde diş hekimlerine en sık gelen hasta taleplerinden biri olan lamina veneerler, doğru vakada doğru şekilde uygulandığı zaman beklentileri karşılayan ve memnuniyet oranını yükselten bir etkiye sahip. Prof. Dr. Aslıhan Üşümez tarafından verilen eğitim, bu konuda ihtiyacınız olan bilgi ve beceriyi size kazandırmak üzere tasarlandı.

  
  Prof. Dr. Aslıhan Üşümez          


FANTOM LABORATUVARINDA UYGULAMA

VESTA’nın yıllardan beri başarıyla düzenlediği, katılımcı memnuniyeti çok yüksek eğitimlerinden biri olan Gülüş Tasarımında Porselen Lamina Veneerler Kursu, artık Bezmialem Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin fantom laboratuvarlarında gerçekleştiriliyor. 

Katılımcı hekimler, gerçek hasta deneyimine yakın yöntemlerle, fantom modeller üzerinde bizzat preparasyon yapıyor, geçicileri hazırlıyor, ölçü alıyor ve üretilen veneerleri, kendi modelleri üzerinde simante ediyor.

Diş kesimi, ölçü alımı ve laminaların yapıştırılmasını da kapsayan uygulama bölümünde, özel hazırlanmış modeller üzerinde birebir çalışarak, porselen lamina veneerlerin gülüş tasarımında kullanımı hakkında püf noktaları öğrenecek ve merak ettiğiniz bir çok sorunun cevabını bulacaksınız.
 

GELENEKSEL VE DİJİTAL ÖLÇÜ YÖNTEMLERİ

Eğitim kapsamında geleneksel yöntemlere alternatif olarak geliştirilen dijital ölçü alma yöntemleri konusunu katılımcı meslektaşlarımızla detaylı şekilde anlatılıyor. Her iki yöntemin de farkları, avantajları, dezavantajları tarafsız bir bakış açısıyla incelenerek, vaka sunumları eşliğinde anlatılıyor.

Eğitimin birinci günü teorisi anlatılan ve uygulama şekli eğitmen tarafından demo olarak sunulan dijital ölçü yöntemini, dileyen hekimler, ikinci gün öğleden sonra bizzat uygulama fırsatı da bulacaklar.
 

HASTA ÜZERİNDE MOCK-UP UYGULAMASI

Bilindiği gibi ülkemizde pek az hekim kliniğinde “mock-up” yöntemi kullanmaktadır. Bu eksikliği giderme amacıyla, eğitimin ikinci günü, Prof. Dr. Aslıhan Üşümez, önceden belirlemiş olduğu bir vaka üzerinde mock-up hazırlığının nasıl yapıldığını canlı olarak katılımcılara gösteriyor.

Kursiyerler, bir yandan hasta üzerindeki canlı uygulamayı ve mock-up hazırlığını izlerken, bir yandan da merak ettikleri soruları eğiitmenlere yönelterek cevaplarını alıyor.
 

KAYIT ÜCRETLERİ

İlk 7 Kayıt İçin: 1.230 TL
8 - 15. Kayıtlar: 1.350 TL
16. Kayıttan İtibaren: 1.500 TL

2 günlük teorik ve pratik eğitim; malzeme, cihaz ve dokümanları; çay kahve servisi, öğle yemeği fiyata dahildir. Katılım sonunda sertifika verilecektir.

Fiyatlara %18 oranında KDV dahildir.
 

BİLGİ & KAYIT

Kurs katılımı hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için VESTA | Vestiyer Akademi’den İlhan Köse ile irtibat kurabilirsiniz:

0212 481 02 20 - 0555 518 87 27 / [email protected]







YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.