Dentiss Logo

Gerçeğe En Yakın Fantom Modellerle İmplantoloji Kursu

Dünya ölçeğinde üstün nitelikli ekimpanlarla dizayn edilmiş bir eğitim ortamında, üç farklı vakayı, eğitmenler eşliğinde analiz edecek, implantları bizzat uygulayacaksınız. Alanlarında uzman değerli eğitmenler nezaretinde; sosyal yönleriyle, tıbbi geçmişleriyle ve dental durumlarıyla birbirinden farklı üç hasta profilini ele alarak, teşhis, planlama, ameliyat gibi aşamaları simülasyon modelleri üzerinde bizzat gerçekleştireceksiniz.
17.09.2012       16.37.33
Türkiye’den katılacak olan diş hekimlerine özel düzenlenen eğitim, İsviçre’de Zimmer Enstitüsü Simülasyon Kliniği’nde, gerçeğe en yakın özelliklerde dizayn edilmiş simülatörler üzerinde gerçekleştirilecek.

VESTA | Vestiyer Akademi ile Zimmer Enstitüsü tarafından düzenlenen eğitim, Prof. Dr. Selim Pamuk ve Prof. Dr. Aslan Gökbuget tarafından veriliyor.

ÜÇ FARKLI HASTA PROFİLİ

“Zimmer Gold Education Program” 24 kişi ile sınırlı. Dünya ölçeğinde üstün nitelikli ekimpanlarla dizayn edilmiş bir eğitim ortamında, üç farklı vakayı, eğitmenler eşliğinde analiz edecek, implantları bizzat uygulayacaksınız.

Alanlarında uzman değerli eğitmenler nezaretinde; sosyal yönleriyle, tıbbi geçmişleriyle ve dental durumlarıyla birbirinden farklı üç hasta profilini ele alarak, teşhis, planlama, ameliyat gibi aşamaları simülasyon modelleri üzerinde bizzat gerçekleştireceksiniz.


ALIŞILMIŞ FANTOM MODELLERDEN ÇOK FARKLI

Katılımcıların kullanacağı her bir simulatörde, en son teknoloji fantom model, bilgisayar, monitör ve materyaller mevcut.

Simülasyon modelleri derken, sıradan fantom modellerden çok farklı bir yapıdan bahsediyoruz aslında. Periost, mental foramen, sinüs, lingual arter, mandibular kanal gibi oluşumların gerçeğe yakın şekilde taklit edildiği modellerde; yanlış bir hareket yaparsanız modelin üzerindeki yeşil gözler kırmızıya dönüyor. Hatta bir arter keserseniz kanamaya başlıyor.

HASTALARINIZA İMPLANT UYGULAMAYA BAŞLAMADAN…

Eğitim, gerçek bir hastaya implant yerleştirilmesinden önce, pratik tecrübe kazanmak için eşsiz bir fırsat sunuyor. Katılan her bir diş hekimi, üç günlük eğitim süresinde en az 25 implant yerleştirerek hem pratik yapmış hem de özgüven kazanmış oluyor.

Çeşitli cerrahi ve restoratif egzersiz imkanlarını kişisel tecrübe ve gelişiminiz için kullanarak zenginleştiğinizi hissedeceksiniz.


EĞİTİM TARİHLERİ

Eğitim, 28-30 Kasım 2012 tarihlerinde, İsviçre’nin Zürih kentinde gerçekleştirilecek. İstanbul’dan 27 Kasım 2012 Salı günü hareket ediyor ve 1 Aralık 2012 Cumartesi günü yine İstanbul’a dönüyoruz.


KATILIM ÜCRETİ

Kurs Katılım Ücreti + Seyahat Paketi: 3.900 USD
Ödemeyi Axess veya Bonus özellikli kredi kartlarıyla 5 taksitte, diğer kartlarla 2 taksitte yapabilirsiniz.

Fiyata Dahil: Uygulamalı eğitim, malzeme ve ekipman, İstanbul-Zürih gidiş dönüş uçak bileti, 4 yıldızlı otelde 4 gece konaklama, sabah kahvaltıları, kurs esnasındaki öğle yemekleri ve 1 adet akşam yemeği fiyata dahildir.

Kurs katılımcılarına The Zimmer Institute ve VESTA tarafından sertifika verilecektir.


5 ADET ÜCRETSİZ İMPLANT

Ayrıca kursa katılan her diş hekimine, kendi muayenehanelerinde kullanılmak üzere, 5 adet implant Mutlu Dental tarafından hediye edilecektir.


DETAYLI BİLGİ ve KAYIT

Kapsamlı kurs broşürünü edinmek, daha detaylı bilgi almak veya kayıt olmak için
0212 481 02 20 veya 0555 518 87 27 no’lu telefonlardan İLHAN KÖSE ile görüşebilirsiniz.


BİR KATILIMCININ İZLENİMLERİ...

Bu kursa katıldıktan sonra izlenimlerini, duygu ve düşüncelerini dentiss.com okuyucularıyla paylaşan Dişhekimi Önder Çalışkan’ın makalesine bu linkten ulaşabilirsiniz:
“Etkileyici Bir İmplant Eğitimi”


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.