Dentiss Logo

GREATIST İçin Onursal Kurul Oluşturuldu

Türkiye’nin en çok katılımcı ağırlayan üç diş hekimliği kongresinden biri olan GREATIST’te bugüne kadar Kongre Başkanlığı yapmış hocaların yer aldığı bir “Onursal Kurul” oluşturuldu. 
27.06.2016       12.16.14
İlk kez Abant’ta “Dişhekimliği Dergisi Bilimsel Toplantısı” adı altında 2002 yılında düzenlenen ve yıllar içinde istikrarlı şekilde büyüyen Kongre, 2015 yılında GREATIST adıyla yeni bir atılım gerçekleştirmişti.

2014 yılına kadar düzenli olarak “Dental İstanbul” adıyla gerçekleştirilen kongre için 2015 yılı bir dönüm noktası oldu. Dişhekimliği sektörünün lider yayın kuruluşu Vestiyer Yayın Grubu, Türkiye diş hekimliği pazarındaki en güçlü ve köklü firmaları bir araya getiren Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) ve Dünyanın en güçlü, en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International’ın (DTI) güçlerini birleştirmesiyle GREATIST doğdu. Türkiye’de gerçek anlamda uluslararası bir dental etkinlik düzenlemek, İstanbul’u dünyanın dental buluşma noktalarından biri haline getirmek amacıyla yapılan yenilikler, 2015 yılında büyük bir başarıyla hayata geçirildi.

GREATIST 2015 Kongresi’ne 1515 dişhekimi, diş teknisyeni ve hekim yardımcısı katılmış, Fuar alanını ise toplamda 3180 kişi ziyaret etmişti.

Kongre Düzenleme Komitesi, yıllar içinde başkanlık yapan ve kongrede emeği bulunan bilim insanlarını, GREATIST ONURSAL KURUL çatısı aldında bir araya getirdi. Greatist Onursal Kurulu Prof. Dr. A. Bülent Katiboğlu, Prof. Dr. Hakkı Tanyeri, Prof. Dr. Şükrü Şirin, Prof. Dr. M. Kemal Ünsal ve 2016 yılı kongre başkanı Prof. Dr. Ender Kazazoğlu’ndan oluşuyor.

Kurul, Kongre’nin resmi web sitesi www.greatist.pro adresinde yayınlanan bir teşekkür mesajıyla duyuruldu:

“İlk 10 yıl boyunca Kongremizin kuruluşunda ve kurumsallaşmasında unutulmaz bir payı olan Prof. Dr. A. Bülent Katiboğlu başta olmak üzere; bilime katkının verdiği vicdani mutluluk dışında hiçbir karşılık beklemeden ve kabul etmeden, bu ülke için birlikte kurduğumuz hayâle destek verdiler. 
 
GREATIST’in temellerinin atıldığı 2002 yılından bu güne kadar, Kongrelerimizin başarısında büyük emeği bulunan Kongre Başkanlarımızdan oluşan “GREATIST ONURSAL KURUL” üyesi hocalarımıza, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.
 
Bu yıl ve bundan sonraki yıllar boyunca, desteklerini bizden esirgemeyeceklerine yürekten inanıyor, kendilerini saygıyla selamlıyoruz.”

Açıklamanın orijinaline bu linkten ulaşabilirsiniz.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.