Dentiss Logo

GREATIST 2017, Yine Büyük Ses Getirecek

2016 yılındaki etkinlikte totalde 3.788 katılımcı ağırlayan GREATIST’in, 2017 hazırlıkları 3 ay önce başladı. Büyük ses getiren etkinliğin bu yılki tanıtımları, yazılı basın ve sosyal medyada yer alıyor.
02.02.2017       15.25.58
GREATIST’in hikâyesi, Vestiyer Yayın Grubu tarafından ilki 2002 yılında düzenlenen “Dişhekimliği Dergisi Bilimsel Toplantısı” ile başladı. O yıllarda 50-60 katılımcı ile başlayan toplantılar her yıl artan bir katılımcı sayısı ile devam etti. Yükselen grafik, 2007 yılında, kendini iyice göstermeye başladı.

Vestiyer ailesi, uluslararası bir boyuta taşıması amacıyla, kongrenin adını “Dental İstanbul” olarak değiştirdi ve Kongre’nin yanına bir de fuar ekledi. Başarı grafiği yıldan yıla yükselen Dental İstanbul’un artık bir basamak daha yükselme zamanı gelmişti.

DENTAL İSTANBUL’DAN GREATIST’E

Vestiyer, Türkiye’de gerçek anlamda uluslararası bir dental etkinlik düzenlemek, İstanbul’u dünyanın dental buluşma noktalarından biri haline getirmek için, 2013 yılında Türkiye diş hekimliği pazarındaki en güçlü ve köklü firmaları bir araya getiren Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) ve Dünyanın en güçlü, en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI) ile güçlerini birleştirdi. GREATIST böylece bir proje olarak doğmuş oldu. Projenin hayata geçirilmesi ise 2015 yılında gerçekleşti.

İngilizcede “en büyük” anlamına gelen, yazılışı “greatest” olup “greytist” şeklinde okunan kelimenin yazılış ve okunuş arasındaki farkı İstanbul lehine kullanmaya karar veren ekip, bu şekilde “GreatIST” markasını oluşturdu. Bünyesinde hem fuar, hem kongre, hem de iki ayrı sempozyum barındıran GREATIST, 2015 yılında 3.200, 2016 yılında ise ağırladığı 3.788 katılımcısı ile Türkiye’nin en çok katılımcı ağırlayan dental etkinliği unvanına sahip.

ONBEŞİNCİ YAŞINI KUTLUYOR

27-29 Ekim 2017 tarihlerinde genel olarak 15. yılını, GREATIST adıyla da üçüncü yılını kutlayacak olan etkinlik, Avrupa ve Ortadoğu bölgesinde düzenlenen diş hekimliği etkinlikleri arasında, ilk %5’lik dilimde bulunuyor.

GREATIST’in fuar kısmı, KOSGEB tarafından destekleniyor. KOSGEB üyesi firmalar, gerek kiraladıkları standlar için gerekse yaptıkları harcamalar için %50 oranına kadar destek alabiliyor.

2015 yılında getirdiği ses ile yaklaşık %20 artış göstererek 4 bin metrekarelik fuar kısmında yer alan 94 ulusal ve uluslararası firma, 2016 yılında, sektördeki yeniliklerini davetlilere tanıttı. GREATIST’in 2017 hedefi ise uluslararası katılımcı sayısını daha yükseklere çekmek.

İstanbul’a hak ettiği konumu kazandırmak ve bu şehri dental dünyanın başkentlerinden biri haline getirmek, on yıl sonra, dünyanın en büyük 10 dental etkinliğinden biri olmak ekibin başarı ile yürüdüğü hedefi.

GREATIST 2017’nin adresi, yıllardır olduğu gibi yine Grand Cevahir Kongre Merkezi. Kongre ile ilgili bütün duyurular, haberler, kongre resmi web sitemi www.greatist.pro adresinden, Twitter (@greatistpro) ve Facebook (/greatistpro) hesaplarından da takip edilebilir.


Haber: Elif Taman (VYG)

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.