Dentiss Logo

FULPAKET Size Yeter!

Vestiyer Yayın Grubu’nun yayınladığı bütün dergilere bir yıllık aboneliğin yanı sıra, Dental İstanbul Kongresi’ne tam katılımı da içeren “Fulpaket Aboneliği”, diş hekimlerinden büyük ilgi görüyor.
31.05.2012       16.05.09
Vestiyer Yayın Grubu’nun üç yıldır uygulamakta olduğu abonelik paketi “Fulpaket”, diş hekimlerine hem yazılı dental basını takip etme, hem de kongrede bilgilerini tazeleme fırsatı sunuyor.

Fulpaket abonesi hekimler, çok uygun fiyata, hem 7 farklı dergiye abone oluyor, hem de Türkiye’nin en çok katılımcı ağırlayan 3 kongresinden birine, Dental İstanbul’a ücretsiz katılıyor.

Vestiyer Yayın Grubu’nun yayınladığı bütün dergilere bir yıllık aboneliğin yanı sıra, Dental İstanbul Kongresi’ne tam katılımı da içeren “Fulpaket Aboneliği”, diş hekimlerinden büyük ilgi görüyor.


FULPAKET NEDİR?


FULPAKET, Vestiyer Yayın Grubu'nun bütün yayınlarını içeren abonelik paketidir.

BÜTÜN DERGİLERE ABONE OLUN,
DENTAL İSTANBUL KONGRESİ’NE KATILIN,
SADECE 385 TL ÖDEYİN.

FULPAKET aboneleri, çok uygun fiyata bir yıl boyunca, Türkiye’nin ve Dünyanın en kaliteli, en prestijli 7 farklı dental dergisinin bütün sayılarına sahip oluyorlar.


FULPAKET abonelerine 1 yıl boyunca gönderilen dergiler:

- Dişhekimliği Dergisi
- Estetik & İmplant
- Roots
- Türk Dişhekimliği Dergisi
- Dental Labor
- Dental Tribune
- PNV

FULPAKET aboneleri ayrıca, 2002 yılından bu yana her yıl gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en prestijli ve en yüksek katılımlı birkaç dişhekimliği kongresinden biri olan, 180 Avro değerindeki DENTAL İSTANBUL’a ücretsiz katılabiliyor.

Dental İstanbul Kongresi hakkında daha fazla bilgi için www.dentalistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bütün dergilere 1 yıl abonelik ve Dental istanbul Kongresi’ne katılım için ödeyeceğiniz tutar sadece 385 TL’dir.


NASIL YARARLANACAKSINIZ?

Telefonda Kayıt
Vestiyer Yayın Grubu’nu çalışma saatleri dahilinde arayarak (0212 481 02 20 pbx) abonelik işlemlerinizi telefonda yaptırabilirsiniz. Ücreti de dilerseniz kredi kartınızla, dilerseniz havale/eft yoluyla ödeyebilirsiniz.

Postacıya Elden Ödeme
“Ben havale işleriyle falan uğraşamam” diyenlerdenseniz; paketinizi PTT Kargo ile göndeririz, ücreti de paketi getiren PTT personeline nakit olarak ödeyebilirsiniz.

Online Kayıt
Hemen şimdi, http://avm.dentiss.com web sitemizi ziyaret ederek; Akbank e-ticaret altyapısıyla %100 güvenli bir şekilde ödemenizi yapabilir, aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

VYG ABONESİ İSENİZ...
Halihazırda bir veya birkaç dergimize abonesiniz ve bu kampanyadan yararlanmak istiyorsunuz. Yapmanız gereken 0212 481 02 20’yi aramak ve aboneliğinizi terfi (upgrade) ettirmek. Mevcut dergi alacaklarınız, “fulpaket” abone bedelinden düşülecek ve sadece geriye kalan meblağı ödeyeceksiniz.

KREDİ KARTINIZA TAKSİT
Ödemeyi Bonus veya Axess kredi kartıyla yaptığınız taktirde, vade farksız 5; diğer kredi kartlarınızla 3 taksite bölebilirsiniz.


10.000 DİŞHEKİMİ VYG DERGİLERİ OKUYOR

Türkiye’de 10.000’den fazla dişhekimi, dünyadaki bilimsel gelişmeleri ve mesleğine dair yenilikleri Vestiyer Yayın Grubu dergilerinden takip ediyor.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.