Dentiss Logo

EDAD’tan Dental Asistanlara Özel Eğitim

EDAD, dental asistanlar için eğitim düzenledi. VESTA | Vestiyer Akademi’nin Eğitim Koordinatörlü Dt. Mustafa Bekerecioğlu tarafından verilen eğitim, Nobel Biocare ve İpana sponsorluğunda gerçekleştirildi.
18.09.2015       16.22.58
11 Eylül günü Estetik Dişhekimliği Akademisi Derneği (EDAD) genel merkezinde yardımcı personeller için düzenlenen “Dental İmplantoloji’de Hekim Yardımcılarının Görevleri” konulu eğitim, diş hekimi yardımcılarının eğitimi konusunda Türkiye’nin en deneyimli ismi Diş Hekimi Mustafa Bekerecioğlu tarafından verildi. İstanbul, Kocaeli ve Osmaniye’den 17 dental asistanın katıldığı eğitimin açılış konuşmasını EDAD Yönetim Kurulu üyelerinden Cemil Açık yaptı.

Dt. Bekerecioğlu’nun dental implantoloji kavramı, takım çalışması ve limitleri, dental implant cerrahisine hazırlık, ameliyat sırası ve sonrasında hekim yardımcılarının görevlerini tüm detaylarıyla anlattığı eğitimde Nobel Biocare İmplant Sistemleri de tanıtıldı.

Eğlenceli bir ortamda yeni bilgiler edinen asistanlara eğitim sonrasında İpana tarafından diş fırçası ve macun verildi. Katılımcı asistanlar arasında yapılan çekilişte bir kişi elektrikli diş fırçası kazandı.

EDAD Yönetimi, Dt. Mustafa Bekerecioğlu’na teşekkür amaçlı olarak TEMA’ya yaptıkları 5 fidan bağışının sertifikasını takdim ettiler.











YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.