Dentiss Logo

EDAD 19. Kongresi’ni Düzenliyor

Estetik Dişhekimliği Akademisi Derneği’nin (EDAD) düzenlediği “Uluslararası Estetik Dişhekimliği Kongresi”nin 19.su Ekim ayında gerçekleştirilecek.
15.07.2015       11.00.45
EDAD'ın düzenlediği "19. Uluslararası Estetik Dişhekimliği Kongresi" bu sene 2-4 Ekim tarihlerinde Wyndham Grand İstanbul Levent’te yapılacak. Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelecek ünlü konuşmacıların olduğu kongrede Türkiye’den de Prof. Dr. Selim Pamuk, Dr. Yüksel Yazıcıoğlu, Dt. Serhat Köken, Dt. Onur Öztürk, Dt. Osman Er ve Dt. Cansın Özgür de sunumlarını gerçekleştirecek.

Kongrede konuşma yapacak diğer bilim insanları ise şöyle; Amerika’dan Dr. Vincent Arnetzl, Almanya’dan Prof. Dr. Juergen Manhart, Yrd. Doç. Dr. Marius Steigman, Dr. Jan Hajto, İtalya’dan Prof. Dr. Giancarlo Pongione ve Dr. Gianfranco Politano, İngiltere’den teknisyen Rob Lynock, Hırvatistan’dan Prof. Dr. Hrvoje Juric, Dr. Hrvoje Starcevic ve Sırbistan’dan Dr. Igor Ristic.

Seramik ve Kompozit Restorasyonlarla Gülüş Tasarımı, Full Seramik Restorasyonlarda Estetik Değerlendirmeler ve Bilimsel Gelişmeler, Anterior Dişlerin Restorasyonunda “Biyomimetik” Yaklaşım, Direkt Adeziv Posterior Restorasyonlar Hakkında Değerlendirmeler, CAD/CAM Destekli Gülüş Tasarımı, CAD/CAM Kullanımında Materyal Seçimi, Estetik Dişhekimliği Uygulamalarında Materyal Seçimi, Preparasyon, Retraksiyon ve Ölçü Stratejilerinin Pratik Uygulamalar İçindeki Önemi, İmplantolojide Kompleks Estetik Vakalarda Yumuşak Doku Başarısızlığının Önlenmesi ve Tedavisi, Dental Travmanın Tedavisinde Güncel Olanaklar ve İzolasyon gibi konuların olduğu kongrenin resmi dili İngilizce olup, sunumlar sırasında Türkçe’ye simultane tercüme yapılacaktır.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.