Dentiss Logo

Dr. Bekerecioğlu Yardımcı Personeller İçin Alanya’da

Diş hekimi yardımcılarının eğitimi konusunda Türkiye’nin en deneyimli ismi Diş Hekimi Mustafa Bekerecioğlu, Alanya Ticaret Odası’nın kişisel gelişim seminer programları kapsamında “Dişhekimliğinde Yardımcı Personel Temel Eğitim Semineri”nde yer alacak. Yardımcı Personeller, Alanya Ticaret Odası (ALTSO) çatısı altında 8 Haziran tarihinde düzenlenecek olan seminere ücretsiz kayıt yaptırabilirler.
26.05.2014       15.32.54
Diş hekimi yardımcılığının henüz meslek olarak bile algılanmadığı bir dönemde, Dr. Mustafa Bekerecioğlu’nun öncülüğünde başlatılan eğitimler, bugüne kadar onlarca kez gerçekleştirildi. 8 Haziran tarihinde Alanya Ticaret Odası’nın kişisel gelişim seminer programları kapsamında düzenlenecek olan “Dişhekimliğinde Yardımcı Personel Temel Eğitim Semineri” de Dr. Bekerecioğlu tarafından verilecek.

Dr. Bekerecioğlu’nun yardımcı personellerin en çok ihtiyaç duyduğu temel eğitim konularını işleyeceği seminerde, dişin anatomisi, tedavi dalları, terimler, hasta kayıtları, temel alet, cihaz ve sarf malzemeleri, senkronize çalışma, anestezi gibi konular anlatılacak.

Tamamen Ücretsiz

8 Haziran tarihinde Alanya Ticaret Odası’nda yapılacak olan seminere katılmak isteyen asistanlar, ALTSO’yu arayıp ücretsiz kayıtlarını yaptırabilirler.

Kayıt İşlemleri İçin Alanya Ticaret Odası Telefon: 0242 512 16 97 Dahili: 205






YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.