Dentiss Logo

Dişmat Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başladı

Daha önce Nişantaşı’nda bulunan ofis merkezini Zekeriyaköy’deki yeni binasına taşıyan Dişmat çalışmalarını 2014’te de hız kesmeden sürdürüyor.
08.01.2014       15.46.21
Dental sektörde profesyonel hizmet anlayışıyla Dişmat, yeni yerinde diş hekimlerine ve diş teknisyenlerine hizmet vermeye devam ediyor. Daha önce Nişantaşı’nda bulunan ofis merkezini Zekeriyaköy’deki yeni binasına taşıyan Dişmat çalışmalarını 2014’te de hız kesmeden sürdürüyor.

İstanbul içine kendi ekibi ile hizmet sunan firma, İstanbul dışına bayii kanalı ile ulaşıyor. Ayrıca Pazarlama Ekibi tüm Türkiye’de müşteri ziyaretleri yaparak hekim ve teknisyenlerin memnuniyetini sağlıyor.

Dişmat, taşınmadan önce düzenlediği eğitim ve kursları Nişantaşı’nda kurulacak yeni eğitim alanında devam ettirmeyi planlıyor.

Dişmat, diş teknisyenlerine günlük pratiklerinde gerekli malzemeleri sağlamanın yanı sıra diş hekimlerine de hizmet veriyor.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.