Dentiss Logo

Dişhekimliğinde Estetik&İmplant

Estetiğin ve implantın Türkçesi Son yıllarda gittikçe önem kazanan güzellik ve estetik, bilindiği gibi, dişhekimliğinin hep söylenegelen üç ana hedefinden (fonksiyon, fonasyon, estetik) birisidir. Yine son yılların en gözde ve en tartışılan dental uygulaması hiç şüphesiz “implant” olarak öne çıkmaktadır. Bu iki kavramı önceleyen bir yayın anlayışıyla çıkan “Aesthetic&Implant Dentistry” dergisi, bundan böyle “Dişhekimliğinde Estetik&İmplant” adıyla Türkiye’de.
19.11.2007       17.16.07

Estetiğin ve implantın Türkçesi


Son yıllarda gittikçe önem kazanan güzellik ve estetik, bilindiği gibi, dişhekimliğinin hep söylenegelen üç ana hedefinden (fonksiyon, fonasyon, estetik) birisidir. Yine son yılların en gözde ve en tartışılan dental uygulaması hiç şüphesiz “implant” olarak öne çıkmaktadır.


Bu iki kavramı önceleyen bir yayın anlayışıyla çıkan “Aesthetic&Implant Dentistry” dergisi, bundan böyle “Dişhekimliğinde Estetik&İmplant” adıyla Türkiye’de.


İngiltere’de dental yayıncılık konusunda market lideri olan Finlayson Media Company tarafından yayınlanan ve Vestiyer Yayın Grubu’nun titiz çalışmasıyla okuyucuya ulaşan Dişhekimliğinde Estetik&İmplant dergisi, temel uygulamalardan ileri seviyelere kadar implanta ve estetiğe dair, güvenilir ve anlaşılır bir bilgi kaynağı.


Estetik ve implant konularında, dişhekimleri için son derece öğretici bilgilerin bulunduğu makalelerle donatılmış bu dergiyi eline alan dişhekimleri, bahsedilen konular hakkında, kendi işlerine yarayacak doğru ve güncel bilgilere rahatlıkla ulaşabiliyorlar.


Güvenli bir bilimsel tabana oturan makaleler, gayet anlaşılır bir dille yazıldığı ve bol fotoğrafla desteklendiği için, kesinlikle “öğretici”

Fakat asla “sıkıcı” değil.


Yayıncı

Vestiyer Yayın Grubu

+90 212 274 96 60


Editör

Prof. Dr. Prof. Dr. Ender Kazazoğlu


Yayın Periyodu

Üç ayda bir


 

TEKNİK ÖZELLİKLER

Ebad: 210 X 297 mm (A4)

İç Sayfa Kağıdı: 115 g/m2 kuşe kağıt

Kapak Kağıdı: 200 g/m2 kuşe kağıt

Baskı: 4 + 4 Renkli Ofset

Sayfa Adedi: 108-124


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.