Dentiss Logo

Dişhekimliğinde Anamnez

Yayıncı: Nobel Tıp KitabeviYazarlar: Hüseyin Afşin, Prof. Dr. Zeki Soysal, Dr. Sadi Çağdır, Mira Gökdoğan, Mehtap Altuğ, Dr. Safa Çelik ISBN: 975-420-475-6Hüseyin Afşin, İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü’nde Adli Dişhekimliği konusunda doktorasını yaptıktan sonra üniversitenin Sağlık Kültür Daire Başkanlığı’nda dişhekimi olarak çalıştı. Halen İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı’nda görev yapıyor.
20.11.2007       15.53.38

Yayıncı: Nobel Tıp Kitabevi

Yazarlar: Hüseyin Afşin, Prof. Dr. Zeki Soysal, Dr. Sadi Çağdır, Mira Gökdoğan, Mehtap Altuğ, Dr. Safa Çelik

ISBN: 975-420-475-6


Hüseyin Afşin, İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü’nde Adli Dişhekimliği konusunda doktorasını yaptıktan sonra üniversitenin Sağlık Kültür Daire Başkanlığı’nda dişhekimi olarak çalıştı. Halen İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı’nda görev yapıyor.


Afşin’in kaleme aldığı eserde, anamnez almanın önemi ve amaçları, etik, klinik ve hukuki sorunları, dişhekimlerinin çeşitli hastalara yaklaşım şekilleri konu başlıkları şeklinde sunuluyor.

Özellikle dişhekimliği öğrencilerine rehber olabilecek nitelikte hazırlanmış kitap, anamnezle ilgili birçok soru örneği de içeriyor. Soruların İngilizce karşılıklarının da yer aldığı eserde, anamnez alma sırasında yapılabilecek yanlışlardan ve bundan kaynaklanan olumsuz sonuçlardan kaçınma yolları da anlatılıyor.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.