Dentiss Logo

Dişhekimliği Odaları Çanakkale Günleri´nde buluştu

Türk Dişhekimleri Birliği ve Çanakkale Dişhekimleri Odası'nın ortaklaşa organize ettiği Çanakkale Günleri 05- 08 Nisan 2007 tarihleri arasında Çanakkale, Güzelyalı'da düzenlendi. Çanakkale Dişhekimleri Odası Başkanı Dt. Bilge Şimşek bu organizasyonun neden Çanakkale'de yapıldığına ilişkin olarak '18 Mart Çanakkale Savaşları ile 25 Nisan Anzak günlerinde birçok Odanın Çanakkale'ye gelme isteği bizi belki de buna yöneltti' şeklinde açıklamada bulundu.
08.11.2007       17.28.09

Türk Dişhekimleri Birliği ve Çanakkale Dişhekimleri Odası'nın ortaklaşa organize ettiği Çanakkale Günleri 05- 08 Nisan 2007 tarihleri arasında Çanakkale, Güzelyalı'da düzenlendi. Çanakkale Dişhekimleri Odası Başkanı Dt. Bilge Şimşek bu organizasyonun neden Çanakkale'de yapıldığına ilişkin olarak '18 Mart Çanakkale Savaşları ile 25 Nisan Anzak günlerinde birçok Odanın Çanakkale'ye gelme isteği bizi belki de buna yöneltti' şeklinde açıklamada bulundu. Çanakkale Günleri çerçevesinde düzenlenen bilimsel program ise şöyleydi; Prof. Dr. Sedat Küçükay (İstanbul Üniversitesi Endodonti AB) Döner Alet Sistemlerinin Özellikleri, Prof. Dr. Taner Yücel (İstanbul Üniversitesi Konservatif Diş Tedavisi AB) Laminate Veneer Uygulamaları, Prof. Dr. Korkut Demirel (İstanbul Üniversitesi Periodontoloji AB) Klinik Periodontoloji, Prof. Dr. Yasemin Kulak Özkan (Marmara Üniversitesi Protez AB) Total Protezlerde ÖlçüYöntemleri, Fibröz Kretlerde Ölçü Alımı Teknikleri, Nötral Zone Tekniği, Prof. Dr. Bilge Hakan Şen (Ege Üniversitesi Endodonti AB) Endodontide Mikro SızıntıyıNasıl Azaltabiliriz', Prof. Dr. Güniz Baskı (Ege Üniversitesi Oral Diagnoz ve Radyoloji AB) Sistemik İlaç Kullananlarda Antibiyotik Kullanımı, Prof. Dr. Cüneyt Korhan Oral (İstanbul Üniversitesi Cerrahi AB) Cerrahi ve İmplantolojide Kemik, Prof. Dr. Nil Cura (İstanbul Üniversitesi Ortodonti AB) Muayenehane PratiğindeOrtodontik Uygulamalar. Ayrıca program dahilinde Prof. Dr. Sedat Küçükay (İstanbul Üniversitesi Endodonti AB) Protaper Kursu ve Dt.Mert Kümbüloğlu Cam Fiber Uygulamaları başlıklı iki kurs düzenlendi.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.