Dentiss Logo

Dişhekimliği Dergisi

Sektörün buluşma noktası Günümüzün hızla gelişen ve değişen dünyasında, bu dönüşümden en fazla nasiplenen mesleklerden birisi dişhekimliğidir. Bir yandan teknolojik gelişmeler ve bilimsel araştırmalar, diğer yandan hastaların daha bilinçli ve “ne istediğini bilir” hale gelmesi, mesleğin icrasını daha komplike bir hale sokmaktadır. Bu yüzden, okuldan mezun olup, muayenehanede çalışmaya başlayan her dişhekimi, sağlıklı ve güvenilir bir bilgi kanalına ihtiyaç duymaktadır.
16.11.2007       18.17.38

Sektörün buluşma noktası


Günümüzün hızla gelişen ve değişen dünyasında, bu dönüşümden en fazla nasiplenen mesleklerden birisi dişhekimliğidir. Bir yandan teknolojik gelişmeler ve bilimsel araştırmalar, diğer yandan hastaların daha bilinçli ve “ne istediğini bilir” hale gelmesi, mesleğin icrasını daha komplike bir hale sokmaktadır.


Bu yüzden, okuldan mezun olup, muayenehanede çalışmaya başlayan her dişhekimi, sağlıklı ve güvenilir bir bilgi kanalına ihtiyaç duymaktadır.


İşte tam bu noktada, Dişhekimliği Dergisi, sözkonusu ihtiyacın giderilmesi amacıyla devreye giriyor. Muayenehane dişhekimliği üzerine ve dişhekimlerinin hem dental hem de paradental sorunları, ilgi alanları, ihtiyaçları etrafında yayın yapan Dişhekimliği Dergisi, tam tamına 18 yıldır başarıyla sürdürüyor bu bilgi transferini…


Her sayıda yeni bir “kapak konusu” etrafında kapsamlı bir dosya oluşturuluyor. Buna ek olarak dişhekimliğinin farklı dallarından makaleler, sektörden haberler, ürün tanıtımları, “bilginizi ölçün” testleri, kitap tanıtımları, “dental ajanda” gibi pek çok bölüm de Dişhekimliği Dergisi’nde yerini alıyor…


Yayıncı

Vestiyer Yayın Grubu

+90 212 274 96 60


Editör

Prof. Dr. Hakkı Tanyeri


Yayın Periyodu

İki ayda bir


TEKNİK ÖZELLİKLER

Ebad: 210 X 297 mm (A4)

İç Sayfa Kağıdı: 115 g/m2 kuşe kağıt

Kapak Kağıdı: 200 g/m2 kuşe kağıt

Baskı: 4 + 4 Renkli Ofset

Sayfa Adedi: 64-96



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.