Dentiss Logo

Dişhekimleri hipnoz seminerine büyük ilgi gösteriyor

Birincisini Nisan ayında gerçekleştirdiği Uygulamalı Hipnoz Semineri’ne katılanların memnuniyetleri ve gelen talepleri değerlendiren Vestiyer Akademi, dişhekimlerinin buluşma adresi DDBK’da Uygulamalı Hipnoz Semineri’ni düzenleme kararı aldı. İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muzaffer Ateş ve eğitimci Saadet Şen tarafından yapılan semiener, 28 Ekim Pazar tam gün olarak gerçekleştirildi.
16.11.2007       14.08.15

Birincisini Nisan ayında gerçekleştirdiği Uygulamalı Hipnoz Semineri’ne katılanların memnuniyetleri ve gelen talepleri değerlendiren Vestiyer Akademi, dişhekimlerinin buluşma adresi DDBK’da Uygulamalı Hipnoz Semineri’ni düzenleme kararı aldı. İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muzaffer Ateş ve eğitimci Saadet Şen tarafından yapılan semiener, 28 Ekim Pazar tam gün olarak gerçekleştirildi. Hastayı korkularından arındırmak, hastaların tedaviye korkmadan isteyerek gelmesinde hipnozun fonksiyonu, hekime ve hastaya daha rahat bir çalışma ortamı sağlanması, ses tonu ve kelimelerin hastalar üzerindeki etkisi, hipnozla sedasyon sağlamak, bruksizm, bulantı refleksi ve dişhekimi fobisinin hipnozla tedavisi, fiziksel ve zihinsel rahatlamanın sağlanması, anestezisiz diş çekimi ne kadar mümkündür gibi konuların anlatıldığı eğitim 25 kişi ile sınırlandırıldı.

Dental sektörün yeni firmalarından Denta Solaris’in katkılarıyla 27 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen Muayenehane Pratiğinde İmplant Direct Uygulamaları, İmplant Direct Uygulamalarında Protetik İşlemler konulu kursu Prof. Dr. Turan Bişkin tarafından verildi.   Ayrıca Dt. Mahmut Demirkan ise 26 Ekim’de düzenlediği Muayanehane İşletmeciliği Semineri’nde muayenehane yönetiminde bilinmesi gerekenleri katılımcı dişhekimleriyle paylaştı. Bu eğitimde bir dişhekiminin sadece hekimlik bilgileriyle işletmelerini kontrol edemeyeceği vurgulandı.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.