Dentiss Logo

Dişhekimleri, MİG Semineri´nden memnun ayrıldı

Vestiyer Akademi'nin dişhekimlerine yönelik hazırladığı seminerlerin ikincisini oluşturan Müşteri İlişkilerini Geliştirme Semineri, 18 Şubat Pazar günü İstanbul The Marmara Oteli'nde yapıldı. Eğitimci Saadet Şen tarafından gün boyu verilen ve 25 hekimin katıldığı eğitimlerde muayenehane yönetimi, tavsiye mekanizması, empati kurma ve yeni hasta potansiyeli gibi konular işlendi.
08.11.2007       16.18.04

Vestiyer Akademi'nin dişhekimlerine yönelik hazırladığı Başarılı Eğitim Seminerleri'nin ikinci ayağını oluşturan Müşteri İlişkilerini Geliştirme Semineri, 18 Şubat Pazar günü İstanbul The Marmara Oteli'nde yapıldı. Eğitimci Saadet Şen tarafından gün boyu verilen ve 25 hekimin katıldığı eğitimlerde muayenehane yönetimi, tavsiye mekanizması, empati kurma ve yeni hasta potansiyeli gibi konular işlendi. Dişhekimlerinin seminere gösterdiği yoğun ilginin kendisini son derece mutlu ettiğini belirten Saadet Şen, 'Sohbet ortamında gerçekleşen eğitimlerde, katılımcıların bilgi ve tecrübelerini birbirleriyle paylaşarak yeni keşifler yapmalarını sağlamak istedik. Ağırlıklı olarak müşteriye yaklaşma, onların bakış açılarını kavrama, memnuniyetsiz bir hastayı kazanabilme gibi önemli detayları konuştuk' dedi. Başarılı Eğitim Seminerleri'nin üçüncü ve son halkasını oluşturan Zaman ve Enerji Yönetimi 18 Mart Pazar günü yine The Marmara Oteli'nde gerçekleştirilecek.

Müşteri İlişkilerini Geliştirme Semineri hakkında dişhekimleri şunları söyledi:

Ebru Çatal Hocaoğlu

Kadıköy'den katılıyorum, 12 yıldır dişhekimliği yapıyorum. Geçen yıl Park Orman'da yapılan eğitime katılmıştım. Memnun kaldığım için burada da bulunmak istedim. Herkese de tavsiye ederim. Okulda görmediğimiz, hayatın akışı içinde öğrendiğimiz önemli noktaları Saadet Hanım'dan dinliyoruz. Temelinde insan ilişkileri bulunuyor. Bundan sonraki seminerlerde de bulunacağım.

Sonay Gökhan

Ben de Park Orman'daki seminere katılmıştım. O günden sonra hem muayenehanemde hem de özel yaşantımda çok şey değişti. Saadet Şen eğitmenden öte çok iyi bir dost. Sayesinde daha sistematik çalışabiliyorum. Eskiye göre az performans göstererek daha fazla para kazanabiliyorum. On yaş gençleştiğimi hissediyorum. Eğitimlerde gördüklerimize o an bir anlam yükleyemeyebiliyoruz, ama muayenehane pratiğinde bizlere önemli çözümler sunuyor.

Hüsniye Ekinci

15 yıllık hekimim. Vestiyer Akademi'den gelen mesaj sayesinde seminerlere katılmaya karar verdim. Zaten geçen yıl da katılmıştım. Saadet Hanım son derece pozitif biri. Üslubu ve anlatım teknikleri çok hoşuma gidiyor.

Ayşegül Kalemoğlu

Antalya'dan geliyorum, Ocak ayında yapılan Dental İletişimde de bulunmuştum. Seminerler sayesinde muayenehanemde hekim olduğumu gerçekten hissetmeye başladım. Artık ne yaptığımı daha iyi biliyorum. Bugün pratiğe yönelik unsurları görüyoruz. Eğitimleri takip edeceğim.

Ali Cenk Erdem

Geçen seminerden sonra meslek hayatımda olumlu şekilde değişiklikler oldu. Mesela hastamdan para isterken artık rahat davranabiliyorum. Bugün de müşteri ilişkilerindeki farklı yaklaşımları görüyoruz. Her şey çok iyi gidiyor.

Taner Ataer

Başarılı eğitim seminerlerine Sakarya'dan ilk defa katılıyorum. Gayet güzel geçiyor, ilginç bilgiler öğreniyorum. Memnuniyetsiz birinin 187 kişiyi olumsuz yönde etkileyeceğini ilk kez burada öğrendim. Hasta iletişiminde faydasını göreceğime inanıyorum. Önümüzdeki ay yapılacak Zaman ve Enerji Yönetimi Semineri'ne de katılacağım.

İsmail Beker

Saadet Şen işinin ehli biri. Sayesinde bakış açımda değişiklikler oldu. Özellikle uygulamada yararını görüyorum. Bu şekilde motivasyonum daha da artıyor.

Mehmet Sönmez

Müşteri ilişkilerinin doğru şekilde kurulmasına dair faydalı veriler aldığıma inanıyorum. Bunları bildiklerimle harmanlayıp başarılı olarak uygulayabileceğimi düşünüyorum. Samimi bir ortamda güzel vakit geçiriyoruz. Çalıştığım klinikte ISO belgesi bulunuyor. Eğitime büyük önem veriyoruz. Saadet Şen'i ilk defa tanıyorum. Jest ve mimiklerini konu anlatımına çok iyi yansıtıyor. Bu da seminerin kalitesini artırıyor.

Piraye Mutlu

Silivri'de dişhekimiyim. İkinci defa geliyorum. Hastalarla ilişkilerimde bu eğitimlerin önemli olduğu kanaatindeyim. Saadet Hanım'a hayranım. Anlattığı konular hayatın diğer aşamalarnda karşılaşacağımız sorunlarla baş etmede önemli rol oynuyor.

Gönül Çağlar

10 yıldır dişhekimliği yapıyorum. Kişisel gelişim her zaman ilgilendiğim alanlardan biridir. Seminerleri ilk duyduğumda hemen harekete geçtim. İnsanın değişik zamanlarda bildiklerini tazelemesi gerektiğine inanıyorum. Eğer kendinizi iyi hissederseniz, bu olumlu elektrik karşınızdakine de yansıyor. Eğitimlere katılmamım ana amacı burada yatıyor.

Sibel Şen

Eşimle beraber katılıyorum. Geçen yıl Park Orman'da yapılan eğitimde Saadet Hanım ile konuşmamız sırasında kendisi bana ne yapmak istediğimi sormuştu. Uzun bir süre geçtikten sonra sorunun yanıtını bulabildim. Cevap ne yapmak istiyorsam onu yapmam gerektiğiydi. Evimden memnun olmadığımı anladım ve taşındım. Bütün bunları Saadet Hanım sayesinde gerçekleştirdim. Meslek yaşamım açısından bakıldığında artık hastalarımı daha iyi anlayabiliyorum. Kendimi daha da geliştirebilmek adına gelecek seminerlere katılmak istiyorum.

Sinan Şen

Saadet Şen'i tanımaktan ötürü kendimi şanslı hissediyorum. Bu vesileyle Vestiyer Akademi'ye teşekkürlerimi sunmak isterim. Geçmişte bazı sorunlara çözümler üretebildiğimi fark ettim. Öğrendiklerim özgüvenimi artırdı.

Deniz Barış

Seminerlerin varlığından Vestiyer Yayın Grubu'nun dergileri sayesinde haberdar oldum. Meslektaşlarımdan da olumlu görüşler aldım. Dental İletişim Semineri'ne katılamamıştım, fakat buna ve gelecek eğitime katılıyorum. Eğitim çok iyi geçiyor, hiç sıkılmıyorum. Muayenehanemde tecrübe ettikçe buradan edindiğimiz bilgilerin değer kazanacağını düşünüyorum.

İnci Gümüşten

Ocak ayında yapılan Dental İletişim'den memnun kaldım. Bugün de muayenehane yönetimi ve hasta ilişkileri hakkında önemli bulduğum noktalar üzerinde duruyoruz. Bilhassa asistanlar konusu ilgimi çekti. Asistanımın burada eğitim görmesini çok isterdim.

Müjgan Özgür

Eğitimlere paket program çerçevesinde katılıyorum. Elimizdeki malzemeyi doğru olarak kullanabilme yöntemlerini görüyoruz. Hekim arkadaşların anlattıklarından bazı ipuçları yakalamaya çalışıyorum.

Fulya Beyazıt

Tekirdağ'dan seminere ikinci defa katılıyorum. Özellikle hasta memnuniyetini sağlama konusunda öğrendiklerim meslek hayatıma artılar kazandıracak.

Sunalp Aligüllü

17 yıllık dişhekimiyim, Kıbrıs'ta yaşıyorum. Dergi ve kongrelerden eğitimlerin yapıldığını öğrendim. Saadet Hanım ile vakit geçirmek çok keyifli. Günün sonunda doğru analizlerde bulunacağımı tahmin ediyorum.

Tansu Kocaeli

Bulunduğum ilk eğitimde ortama alışmaya çalışmıştım. Bu seminer benim açımdan daha güzel geçiyor. Saadet Şen'in sunum biçimi ilgiyi artırıcı yönde. Fakat özellikle öğleden sonraki eğitimlerde bazı hekimlerimiz söz alarak konuların gereksiz yere uzamasına ve zaman kaybına sebep oldular. Örneğin hastalardan para isteme konusu kısa sürmeliydi. Oysa Saadet Hanım'ın yorumlarının daha önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü burada çalışmalarımı verimli hale getirecek bilgilerle karşılaştım. Örneğin hastayla hekim arasında en az 50 cm'lik mesafe bulunması gibi.

Güzin Kırsaçlıoğlu

Şirketler ve bankalar çalışanları için bu tarz eğitimler düzenliyor. Dişhekimliğinde bu yönde bir açık vardı. Bu sebeple Vestiyer Akademi önemli bir misyon üstlenmiş. Kendilerini tebrik ediyorum.

Burcu Kocatüfek

İlk seminerden memnun kaldığım için ikincisine de geldim. Meslek yaşamımın ilk yıllarında bu eğitimlere ihtiyacım vardı. Önümüzdeki süreçte faydalarını göreceğime inanıyorum.

Semra Sünbül

Gebze'den geliyorum, geçen yılın ardından ikinci defa Saadet Hanım'ın eğitim seminerinde bulunuyorum. Kendisini çok beğeniyorum. Burada olmak benim açımdan büyük zevk.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.