Dentiss Logo

Diş Hekiminin Yeni Romanı Hazır

Diş hekimliğinin yanı sıra yazar kimliğiyle de bilinen Dr. Korkut Aldemir’in üçüncü romanı “Reis- ûl” okuyucularıyla buluştu.
02.12.2015       18.25.46
“Ankara’da Soğuk Gece” ve “Ankara’da Puslu Sabah” romanlarının yazarı çene cerrahı Dr. Korkut Aldemir’in üçüncü romanı olan “Reis-ûl”, 16 Ekim tarihinde raflardaki yerini aldı.

İmza gününde konuşan Aldemir, korku gerilim türünde olan romanı için “Bu kitap sadece bir korku romanı değil, hayatın ta kendisidir. Bir dramdır, yaşam mücadelesidir. Bir karakterin uyanış hikâyesidir” açıklamasında bulundu.
Üniversiteyi yeni bitiren Nesrin isimli genç kadının başına musallat olan cinin hikayesini anlatan kitabın konusu kısaca şöyle;

Cüce Büyücü Kal-ime, bir takım karanlık amaçları için Reis-ûl Cinini Celp eder. Reis-ûl son derece güçlü bir cin yani ifrittir. Birçok kişinin çıldırmasına veya ölümüne sebep olur. İfritin eziyetleri ve kıyımı öyle kudretlidir ki herkes çaresiz kalmıştır. Bütün kurtuluş gayretleri ve hatta Allah’a yakarışlar bile işe yaramaz. Sonunda Reis-ûl’ün işkenceleri karşısında biçare kalanlar, ciddi isyanlar ve reddedişlerle Allah’a karşı gelirler. Tam o anda “Sefir” diye tanımlanan kutsal bir varlık peydah olur. İlahi Adalet, yavaş olsa da tecelli edecektir.

D&R mağazalarında da satışta bulunan kitaba buradan ulaşabilirsiniz.



Haber: Elif Taman (VYG)

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.