Dentiss Logo

Dental Tribune Türkiye

Dünya’nın dental gazetesi Almanya merkezli Oemus Media tarafından yayınlanmakta olan Dental Tribune International’in lisanslı Türkçe baskısı olan dergi, bir parça “gazete” havası taşıyor. Dünyada dental sektöre ait gelişmelerin, haberlerin duyurulduğu Dental Tribune’de ayrıca hasta-hekim iletişimi ve muayenehane yönetimi üzerine makaleler, mesleğin başarılı temsilcileriyle yapılmış röportajlar da bulunuyor.
19.11.2007       17.00.46

Dünya’nın dental gazetesi


Almanya merkezli Oemus Media tarafından yayınlanmakta olan Dental Tribune International’in lisanslı Türkçe baskısı olan dergi, bir parça “gazete” havası taşıyor.


Dünyada dental sektöre ait gelişmelerin, haberlerin duyurulduğu Dental Tribune’de ayrıca hasta-hekim iletişimi ve muayenehane yönetimi üzerine makaleler, mesleğin başarılı temsilcileriyle yapılmış röportajlar da bulunuyor.


İlginç vaka sunumları, görücüye çıkmış dental ürünlere dair uzmanlar tarafından yazılmış “ilk izlenim”ler, röportajlar ve etkinlik duyuruları da Dental Tribune’de okuyucuya ulaşıyor. Dental Tribune, dünya üzerinde 20’den fazla ülkede, 150.000’den fazla dişhekimine ulaşan bir yayın.


Bir anlamda dünya üzerindeki dişhekimlerini birbirine bağlayan bir “ağ”. Dental Tribune Türkiye, bu “ağ”ın dışında kalmak istemeyen Türk dişhekimlerine, 2004 Ocak’ından bu yana, Vestiyer Yayın Grubu aracılığıyla ulaşıyor.


Yayıncı

Vestiyer Yayın Grubu

+90 212 274 96 60


Editör

Prof. Dr. Cem Şener


Yayın Periyodu

İki ayda bir


 

TEKNİK ÖZELLİKLER

Ebad: 297 X 420 mm (A3)

Sayfalar: 90 g/m2 kuşe kağıt

Baskı: 4 + 4 Renkli Ofset

Sayfa Adedi: 16-24


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.