Dentiss Logo

4. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’na Kayıt Olmak Ücretsiz

Dünyanın en yaygın dental yayın ağı DTI, DİŞSİAD ve CNR işbirliği ile düzenlenen “Dental Tribune Türkiye Sempozyumu” bu yıl 11-14 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. 4 gün boyunca tüm sektörden katılımcıları ağırlayacak bu etkinliğe aşağıdaki adımları takip ederek kolayca “ücretsiz” kayıt olabilirsiniz.
28.01.2019       10.10.53
İlk defa 2016 yılında IDEX kapsamında yapılan Dental Tribune Türkiye Sempozyumu büyük ses getirdi. İlk iki sempozyumda elde edilen başarıyı ve katılımcı hekimlerden gelen talepleri göz önüne alan DİŞSİAD, CNR ve DTI yönetimleri, geçen yıl etkinliğin dört güne çıkarılmasına karar verdi.

Bu yıl da 4 gün boyunca diş hekimleri, diş teknisyenleri ve hekim yardımcıları için kapsamlı programlar gerçekleştirilecek.

Sempozyum, Türkiye’nin ağız ve diş sağlığı endüstrisine yönelik düzenlenen en büyük fuarı olarak bilinen IDEX kapsamında yapılıyor.

Bilim İnsanları Yenilikleri Anlatıyor

IDEX, dünya genelinden katılan misafirlerini bu yıl, 11-14 Nisan tarihlerinde ağırlayacak. DİŞSİAD ve CNR Fuarcılık destekleri ile yapılan fuarda yoğun ilgi gören “Dental Tribune Türkiye Sempozyumu”nun dördüncüsü ise fuarla eş zamanlı olarak 11 Nisan’da başlayıp fuar boyunca farklı etkinliklerle devam edecek.

Bu yıl diş hekimlerinin yanı sıra, diş teknisyenleri ve dental asistanların da katılabileceği oturumlar olacak.

Tüm Diş Hekimliği Yenilikleri Bu Sahnede

Ulusal ve uluslararası yirmiden fazla konuşmacının sahne alacağı kapsamlı programda endodontiden proteze, restorasyondan dijital diş hekimliğine, implanttan adeziv diş hekimliğine kadar tüm konularla ilgili yenilikler katılımcılarla paylaşılacak.

Konuşmacıların konfirmasyonu devam ediyor ve çok kısa bir zaman zarfında etkinliğin resmi web sitesi dtsempozyum.com adresinde açıklanacak. Ancak ücretsiz online kayıtların başladığını ve kısıtlı kontenjan sebebiyle elinizi çabuk tutmanız gerektiğni hatırlatalım.

Katılım Ücretsiz Ancak Online Kayıt Mecburi

Katılımın ücretsiz olduğu DT Türkiye Sempozyumu’na, kısıtlı kontenjan sebebiyle, mutlaka önceden online kayıt yaptırmak gerekiyor. VYG üyeleri için bir dakikadan az süren online kayıt işlemi için www.dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapmanız yeterli.

VYG üyesi olmayan katılımcıların kayıt işlemleri ise sayfadaki “Üye Ol” butonuna basıp ücretsiz üyelik formunu doldurduktan sonra tamamlanacak.

Kontenjan 500 kişiyle sınırlı olup, sistem başvuru önceliğine göre çalışacaktır. Sorularınız için 0212 481 02 20 no’lu telefondan Elif Taman, Ergül Kaya ve Elvan Genç ile görüşebilirsiniz.

Haber: Elif Taman (VYG)

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.