Dentiss Logo

Dental Labor Türkiye

Protetik dişhekimliğinin kaynağı Bilindiği gibi, dünyada en hızlı gelişen sektörlerden birisi “sağlık“, sağlık sektörünün en hızlı gelişen dalı ise dişhekimliğidir. Dişhekimliğini yakın plana alıp incelediğimiz zaman görüyoruz ki onun da teknolojik gelişmelere sahne olan dalı “laboratuvar ürünleri ve uygulamaları”.
19.11.2007       17.08.01

Protetik dişhekimliğinin kaynağı


Bilindiği gibi, dünyada en hızlı gelişen sektörlerden birisi “sağlık“, sağlık sektörünün en hızlı gelişen dalı ise dişhekimliğidir. Dişhekimliğini yakın plana alıp incelediğimiz zaman görüyoruz ki onun da teknolojik gelişmelere sahne olan dalı “laboratuvar ürünleri ve uygulamaları”.Avrupa’da olduğu gibi ülkemizde de ortalama ömrün uzaması, protetik dişhekimliğine duyulan ihtiyacın artmasına sebep oldu.


Dişhekimliği laboratuvarı üzerine yayın yapan ve orijinal adı ‘Das Dental Labor’ olan dergi, Vestiyer Yayın Grubu vasıtasıyla Türk dişhekimlerine ve teknisyenlerine Türkçe olarak ulaşıyor.


Almanya merkezli Verlag Neuer Merkur tarafından yayınlanan DAS Dental Labor’un yarım yüzyılı aşkın birikimi, birinci sınıf bir çeviri ve baskı kalitesiyle ülkemiz dişhekimliği hizmetine sunuluyor.


Konusunda dünyanın en iyilerinden olan Dental Labor, sarf malzemelerinden uygulama tekniklerine, yeni cihazların tanıtımına ve kritiğine kadar diş laboratuvarlarının ve dişhekimlerinin bilgi ihtiyacını karşılıyor.


Yayıncı

Vestiyer Yayın Grubu

+90 212 274 96 60


Editör

Dr. Uğur Ergin


Yayın Periyodu

Üç ayda bir

TEKNİK ÖZELLİKLER

Ebad 210 X 297 mm (A4)

İç Sayfalar 135 g/m2 kuşe kağıt

Kapak 170 g/m2 kuşe kağıt

Baskı 4 + 4 Renkli Ofset

Sayfa Adedi 80-96


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.