Dentiss Logo

DTI, 2015 Dünya Oral Sağlık Günü için FDI ile Güçlerini Birleştirdi

Dental Tribüne International (DTI) ve FDI, 2015 Dünya Oral Sağlık Günü kutlamalarında 2 milyondan fazla dental profesyonele ulaşmak için güçlerini birleştirdiler. FDI, bu amaç için DTI ile uzun vadeli medya partnerliği anlaşması imzaladı.
25.11.2014       14.33.02
2015 Dünya Oral Sağlık Günü kutlamalarında 2 milyondan fazla dental profesyonele ulaşmak için DTI ve FDI güçlerini birleştirdi. Ağız sağlığının önemini arttırmak isteyen FDI, bu amaç için DTI ile uzun vadeli medya partnerliği anlaşması imzaladı. Her iki kurum da ağız sağlığının öneminin bilincini küresel ölçekte arttırmak için sayısız baskı ve online yayınlar yapacak.

Dünya Oral Sağlık Günü her yıl 20 Mart’ta kutlanıyor. Bu kutlamalar süresince FDI üyesi ulusal dişhekimliği dernekleri, okullar, şirketler ve diğer gruplar, halkı bilinçlendirme kampanyaları ve ağız diş sağlığı ile ilgili yeniliklerin duyurulmasına ek olarak ağız sağlığı sorunları ve ağız hijyeninin önemini, dünyanın her yerindeki insanları daha duyarlı hale getirmek için vurguluyorlar.

Bu anlaşma çerçevesinde Dünya Oral Sağlık Günü’nün resmi medya ortağı, FDI mesajlarını yayınlayıp yerel ve uluslar arası olayların paylaşılmasını sağlayacak. DTI, bu haberleri çeşitli uluslararası basılı yayınlarda ve DTI sitesinde (www.dental-tribune.com) ilgili haberler, makaleler, afiş ve reklamlar yoluyla duyurulmasını sağlayarak 2015 Dünya Oral Sağlık Günü’nün tanıtılmasına yardımcı olacak.

DTI, 2005 yılında Dünya Dişhekimleri Kongresi’nde dağıtmaya başladığı yıllık resmi dental gazete formatındaki Worlddental Daily ile 10 yılı aşkın bir süredir FDI ile başarılı çalışmalar yürütüyor.  Bu çalışmalar da FDI ve DTI arasındaki uzun vadeli ortaklığı güçlendiriyor.

2015 yılındaki Dünya Oral Sağlık Günü, “Yaşam İçin Gülümseyin” teması altında kutlanacak. Bu senenin küresel sanayi ortakları; Listerine, Unilever, Henry Schein ve Wrigley Oral Healthcare Program olacak. 

Daha Fazla Bilgi İçin: www.worldoralhealthday.org


Kaynak: Dental Tribüne International

 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.