Dentiss Logo

DİŞSİAD’dan Sektöre GREATIST Teşekkürü

Türkiye’nin en çok katılımcı ağırlayan diş hekimliği kongresi GREATIST bünyesinde gerçekleştirilen Ağız Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuar alanındaki standlar çok kısa sürede tükendi.
23.10.2017       12.02.54
GREATIST uluslararası Diş Hekimliği Kongresi, 15. yıl etkinliğini 27-29 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirecek. Geçen yıl ağırladığı 3.800 kişi ile Türkiye’nin en çok katılımcı ağırlayan diş hekimliği kongresi unvanını alan etkinliğin 3.500 metrekare fuar alanı, çok kısa sürede doldu.

Fuar alanında yer kalmadığı için talepte bulunan firmaların geri çevrilmek zorunda kalındığı fuar komitesi tarafından belirtildi.

DİŞSİAD: Üyelerimize Teşekkürü Borç Biliyoruz

GREATIST Düzenleme Kurulu Genel Sekreteri Erkan UÇAR, fuara destek veren katılımcı firmalara hem DİŞSİAD hem GREATIST adına teşekkür etti.

Yer kalmadığından ötürü gelen teklifleri geri çevirmek zorunda kaldıklarını belirten UÇAR, “Fuar alanımız kısıtlı olduğu için yer veremediğimiz arkadaşlarımızdan özür diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Genel Sekreter UÇAR, “Geçtiğimiz yıla göre %25 artış gösterdik ve bütün fuar alanını çok kısa sürede sattık. Bu yıl kongre katılımcı ve fuar ziyaretçi sayısının da en az %15 artmasını bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Yerli ve yabancı 100 civarı firmanın ürünlerini sergileyeceği alanın, kongreyle aynı çatı altında bulunması, hem kongre katılımcıları açısından, hem de ürünlerini sergileyen firmalar açısından birçok avantajlar sunuyor.

KOSGEB Destekli Fuar


GREATIST 2017 Ağız Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı, KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi tarafından da destekleniyor.

Türkiye’deki üç resmi dental fuardan birisi olan GREATIST Ağız Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı, 27 Ekim Cuma günü saat 11:00’de kapılarını açıyor.

Fuar 29 Ekim Pazar akşamı saat 19:00’a kadar açık olacak.

29 Ekim 2017 Pazar gününün önemli bir özelliği daha var. O günde, fuar alanındaki firmalar, cazip kampanyalar, indirimler ve uygun ödeme şartlarıyla ziyaretçilerinin karşısında olacak.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.