Dentiss Logo

DİŞSİAD: Ülkemize Olan İnancımız ile Çalışmaya, Üretmeye ve Üretene Destek Olmaya Devam Edeceğiz

Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği, son dönemdeki ekonomik dalgalanmalar üzerine bir açıklama yaparak “çalışmaya, üretmeye ve üretene destek olmaya devam edeceğiz” mesajı verdi.  
16.08.2018       12.44.15
Diş hekimliği cihaz ve malzemeleri üretici ve dağıtıcı firmaların çatı örgütü olan Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) bir açıklama yayınladı.

Son dönemde meydana gelen ekonomik dalgalanmalar üzerine yapılan açıklamada, Türkiye’ye olan inancını güçlü bir şekilde vurgulayan DİŞSİAD Yönetimi, “Döviz kurlarındaki hiçbir ekonomik kural ile açıklanamayan etik dışı oyunların karşısındayız ve kınıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
DİŞSİAD tarafından hazırlanarak basın yayın kuruluşlarına gönderilen açıklamanın tam metni şöyle:

Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği olarak ülkemize olan inancımız ile çalışmaya, üretmeye ve üretene destek olmaya devam edeceğiz.
 
Son dönemde karşılaştığımız finansal zorlukları milletimizce dayanışma içerisinde aşacağız.
 
Türkiye ekonomisinin temelleri sağlamdır ve bu süreçte reel sektörümüzün üretim, hizmet ve istihdam kapasitesinin korunmasının bilincindeyiz. Döviz kurlarındaki hiçbir ekonomik kural ile açıklanamayan etik dışı oyunların karşısındayız ve kınıyoruz.
 
Ağız ve Diş Sağlığı Sanayici ve İş Adamları olarak, gerekli önlemlerin uygulanmaya konulmasıyla, ekonomimizin yeniden sürdürülebilir ve dengeli bir büyüme zeminine döneceğine inancımız tamdır. Bu süreçte sektör olarak ekonominin bir parçası olduğumuz bilinci ile tüm ilgili paydaşlarımızla ortak hareket edeceğiz.
 
DİŞSİAD olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız.
 
Saygılarımızla,
 
DİŞSİAD Yönetim Kurulu

 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.