Dentiss Logo

Bulmedica / Buldental 21 - 23 Mayıs 2014’te Bulgaristan Sofya’da

Bu yıl 48.si yapılacak Bul Medica Fuarı, 21-23 Mayıs 2014 tarihlerinde Sofya’da gerçekleşecek. Fuar; Sağlık Bakanlığı himayesinde düzenlenmekte olup Bulgar Tabipler Birliği ve Bulgar Dişhekimleri Birliği tarafından destekleniyor.
28.03.2014       11.43.12
Uluslararası serginin yanı sıra tıptaki yeniliklerin tartışılacağı ve uygulamalı bilimsel toplantıların yer alacağı Bul Medicia fuarı; Sağlık Bakanlığı himayesinde düzenlenmekte olup Bulgar Tabipler Birliği ve Bulgar Dişhekimleri Birliği tarafından desteklenmektedir.

Geçen yıl dünyanın dört bir yanından gelen üretici firmaların, dental, tıbbi ekipman distribütörlerinin ve bilim adamları, dişhekimi, diş teknisyenlerinin katılımıyla gerçekleşen fuarın sonuçları etkileyiciydi. Bulgaristan'dan 194 ve diğer 46 ülkeden gelen 655 katılımcının yer aldığı organizasyonda, yaklaşık 10.000 metrekare alanda firmalar ürünlerini tanıtma imkânı buldu.

Bu yıl düzenlenecek olan fuara katılacak firmalar; teşhis ve tedavisi için tıbbı ekipman, ortopedi ve rehabilitasyon sistemleri, yeni reaktifler, sarf malzemeleri ve yenilikçi teknolojileri tanıtma imkânı bulacaklar. Eş zamanlı yapılacak kongrede; katılımcılar için workshoplar, seminerler, mesleki tartışmalar, modern ekipman sunumları yer alacaktır.

Ayrıntılı bilgi için www.bulmedica.bg sitesini takip edebilirsiniz.









YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.