Dentiss Logo

Bulgaristan’da Avrupa Lazer Diş Hekimliği Kongresi

Plovdiv Tıp Üniversitesi, Lazer Dental Toplumu ve Bulgaristan Ağız Sağlığı Birliği’nin ortak çalışmasıyla düzenlenen Kongre’de birçok ülkeden ve Türkiye’den konuşmacılar sunum yapacak.
28.02.2017       12.27.35
Başkanlığını Plovdiv Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Georgi Todorov tarafından yapılan Avrupa Lazer Diş Hekimliği Kongresi, Bulgaristan’ın Filibe (Plovdiv) şehrinde bulunan Plovdiv Tıp Üniversitesi Konferans Salonu’nda yapılıyor.

Plovdiv Tıp Üniversitesi, Lazer Dental Toplumu ve Bulgaristan Ağız Sağlığı Birliği’nin ortak çalışmasıyla düzenlenen kongre 30 Mart - 1 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Türkiye’den de konuşmacıların olacağı etkinlikte bazı konu başlıkları ve konuşmacılar şöyle:

Hidetaka Miyazaki, Japonya; “Damar Lezyonlarının Lazer ile Tedavisi”, Stefano Benedicenti, İtalya; “CAD-CAM ve Lazer Teknolojisinin Diş Hekimliğindeki Yeri”, Steven Parker, Birleşik Krallık; “Lazer fotokimya – Genel Diş Hekimliği Uygulamalarında Yeri Var mı?”, Tosun Tosun, Türkiye; “Lazer Yardımı ile Periimplantitis Tedavisi”, Reem Hanna, Birleşik Krallık; “Nöropatik Ağrı Tedavisinde Fotobiyomodülasyonun Etkinliği”, Eugenia Anagnostaki, Yunanistan, “Lazer Destekli Çürük Tespiti”

Kongrede ayrıca 2. Uluslararası Genova Üniversitesi Lazer Diş Hekimliği Mezunları Toplantısı ile Birinci Ulusal Oral Tıp Kongresi de düzenlenecek.

Kongre hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen diş hekimleri, Dental Lazer Toplumu’nun ve kongrenin resmi web sayfasına bu linkten ulaşabilir.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.