Dentiss Logo

Buldental’in 50. Yılına Özel Kongre

Dental Tribune Bulgaristan tarafından düzenlenen I. Dental Tribune Buldental Kongresi Mayıs ayında ödüllü bilim insanlarını ağırlayacak.
23.02.2016       12.14.50
17-18 Mayıs tarihleri arasında Sofya Inter Expo Center’da yapılacak olan kongre, Bulgaristan'ın uluslararası sağlık&tıp kongresi Bulmedicia-Buldental’in 50. yılı kutlamalarına da denk geliyor.

I. Dental Tribune Buldental Kongresi için iki günlük kapsamlı bir program hazırlandı. Tüm diş hekimliği alanlarından konular içeren bilimsel program, her iki gün için de 09.30-18.00 arasında gerçekleştirilecek.

Konuşmacıların Bulgaristan’ın ünlü ve yayınları ödül alan diş hekimleri ve akademisyenlerinin oluşturduğu kongrenin moderatörleri ise Dr. Yasen Dimitrov ve Dr. Nelly Nikolova olarak belirlendi.

17-18 Mayıs programının bilimsel programı ve konuşmacıları ise şöyle:
Dr. Stanislava Shuleva (Periodontoloji): Periodontolojinin Çağdaş İlkeleri. Disiplinlerarası Tedavi
Doç. Dr. Metodi Abadzhiev (Gülüş Dizaynı): Güşül Dizaynını Değiştirmek: Nasıl ve Neden?
Dr. Ivan Raichev (Kompozit Rerstorasyonlar): Adeziv Direkt Restorasyonlar: Karmaşık Diş Tedavilerine Öngörülebilir, Non-İnvaziv ve Güvenli Yaklaşım
Dr. Miroslava Dinkova (Görünmeyen Ortodonti): Dent@lign – Tedavi Yönetimi. Endikasyonlar ve Kısıtlamalar. Motive Eden Modeller ve Azaltılmış Tedavi Süresi (Tartışma)
Dr. Mile Churlinov (Endodonti): Daimi Dişlerde Pulpotomi
Dr. Kiril Dinov (Oklüzyon): Oklüzyon. Büyük Resimdeki Küçük Detaylar
Dr. Nikolay Nikolov (Dental Fotoğrafçılık): Dental Fotoğrafçılık. Geleceğe Dönüş
Dr. Bozhidar Kafelov (Endodonti): Kök Kanal Dolgusu için Püskürtme (Squirting) Tekniği
Dr. Pavel Panov ve Dr. Presiyan Krastev (Karmaşık Estetik Restorasyon): Disiplinlerarası Bir Yaklaşımda Kavramlar. Klinik Vaka
Dr. Sophie Rev Riah ve Dt. Stefan Petrov (Seramik Restorasyonlar): Anterior Dişlerde Seramik Restorasyonlar. Klinik ve Laboratuvar Protokolleri

Kongre, 31 Mart’a kadar kayıt yaptıranlar için 80€. 1 Nisan sonrasında 100€ olarak belirlenen kayıt ücretinden öğrenciler 40€’ya yararlanabilecek. Kayıt için burayı, kongre orjinal programı için de resmin üzerini tıklayabilirsiniz.



Haber: Elif Taman


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.