Dentiss Logo

Botiss Akademi İstanbul, Ankara ve İzmir’deydi

Düzenlediği eğitimlerle hekimlerin memnuniyetini sağlamayı başaran EOT Dental, yeni bir kurs serisi daha başlattı. Geçtiğimiz günlerde çeşitli illerde “Botiss Akademi” çatısı altında verilen kursa talep oldukça yoğundu.
23.04.2013       13.11.02
Sektörde tam 10 yıldır hizmet veren EOT Dental, Botiss Akademi kapsamında üç ilde ‘dental kemik ve doku’ eğitimi düzenledi. 4 Nisan’da İstanbul EDAD Harbiye Eğitim Lokali’nde, 5 Nisan’da Ankara Gordion Otel’de ve 6 Nisan’da İzmir Radisson Otel’de gerçekleştirilen eğitimlerde teorik bilgilerin yanı sıra model üzerinde uygulama da yapıldı. Frankfurt’tan konuşmacı olarak davet edilen Dr. Orcan Yüksel tarafından verilen eğitim, hekimlerin beğenisini topladı. Kemik rejenerasyonunun biyolojik prensipleri, YKR prosedürleri için uygun enstrümentasyon ve biyomateryal seçim kriterleri, YKR tekniklerine hazırlık için gerekli insizyon teknikleri ve flep dizaynı, horizontal ve vertikal augmentasyon teknikleri, komplikasyonlarla başa çıkabilme gibi konu başlıklarında verilen eğitimin ardından katılımcı hekimler uygulama yaptı. İnsizyon ve flep yönetimi, sutur teknikleri, pin ve suturlarla membran tespiti ve horizontal augmentasyon ile ilgili yapılan uygulama bölümü, modeller üzerinde gerçekleştirildi.



Öte yandan EOT Dental, 22-23 Kasım günlerinde eğitim semineri gerçekleştireceğini duyurdu. “Bone & Tissue Day 2013” kapsamında İstanbul’da gerçekleştirilecek etkinlikte Dr. Marius Steigmann, Dr. Joseph Choukroun, Dr. Michele Jacotti, Dr. Stavros Pelekanos, Dr. Alessandro Rossi, Prof. Dr. Anton Sculean, Dr. Orcan Yüksel ve Dr. Ziv Masor konuşmacı olarak yer alacak. Seminerde konu hakkında güncel gelişmeler, rejenerasyon ve estetik ele alınacak.





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.