Dentiss Logo

Amacımız Sektörde Farkındalık Yaratmak

Türkiye’ye yeni, kaliteli, ileri teknoloji ürünler sunarak Türk diş hekimliğinin kalitesine katkıda bulunmak istediklerini ifade eden Erhan Erkalan ile sektör üzerine konuştuk.
09.04.2014       18.27.44
Sayın Erhan Erkalan öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

1969 doğumluyum. Eğitimimi Almanya’da tamamladıktan sonra 1994 senesinde satış danışmanı olarak Alman Degussa AG Dental Division Bölümü’nde diş hekimliği sektörüne ilk adımımı attım. Kısa bir süre içerisinde başarı basamaklarında hızla yükselip yine aynı firmanın Türkiye ve Türkî Cumhuriyetlerinden sorumlu müdürü olarak görevime uzun yıllar başarı ile devam ettim. Meslek hayatıma daha sonra 5 yıl boyunca Amerika’da devam ettim. Şimdi ise 20 yıllık uluslararası local dental tecrübemi Dual Dental ile paylaşmaktayım.

Firmanızın pazarlama faaliyetlerinden söz eder misiniz?

Firmamız, ithal ettiği tüm ürünleri kendi pazarlama ekibiyle son tüketiciye açık ve net bir şekilde aktarmaktadır. Biz ürün odaklı çalışıyoruz. Fiyat bizim için her zaman ikinci planda olmuştur. Amacımız hekimlerimizi hastadan, hastalarımızı sağlıksız ortamlardan koruyabilecek ürünleri seçmek ve bu seçimi yaparken öncelikle kalite ve uygun fiyat sentezini gerçekleştirebilmektir. Firmamız Türk Diş Hekimleri Birliği’nin ve Dişsiad’ın organize ettiği fuarlara katılarak ve sektörün önde gelen dergilerine düzenli olarak ürün ilanları, makaleler ve ürün tanıtımları çıkarak pazarlama alanında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Sattığınız ürünleri ve diş hekimliğine sunduğu avantajları anlatır mısınız?

Exclusive distribütörü olduğumuz Avrupa menşeili firmalardan diş hekimliği sarf malzemeleri, diş hekimliği cihazları, hijyen ve disposable ürünleri ithal ederek kendi ekibimiz ile diş hekimlerimize satışını gerçekleştiriyoruz. Ürünlerimiz, herhangi bir ara satıcı olmadığı için muadillerine göre hekimlerimize daha uygun fiyattan ulaşmış oluyor. İthal ettiğimiz ürünler Avrupa’nın önde gelen firmalarından ve tamamen güvenlidir. Sattığımız hijyenik ve disposable ürünler kesinlikle kanserojen maddeler içermemekte ve hepsinin gerek yurtdışında gerekse yurtiçindeki yetkili mercilerden alınmış sertifikaları bulunmaktadır. İleri teknoloji dolgu malzemelerimiz ise dünyada bir ilk olan 100% biyouyumlu, kesinlikle hiçbir toksin madde içermeyen ve özellikle çocuk ve gençlere büyük zararı olan monomer bazlı ürünlerin ihtiva ettiği BPA gibi zararlı madde bulundurmayan ürünlerden seçilmiştir. Asit ve Bond kullanmayı gerektirmez.

Pazarlama ekibiniz ürünlerin satışına ilişkin ne tür faaliyetler yürütüyor?

Distribütörlüğünü almayı düşündüğümüz firmaların ürün kurslarına, pazarlama ekibimizi göndererek eğitim almalarını sağlıyoruz. Daha sonra bu kurslar periyodik olarak Türkiye'de tekrarlatıyor ve ürün bilgilerinin geliştirilmesini sağlıyoruz. Bu kurslara yurtdışından konusunda uzman bilim adamlarını davet ederek ekibimizi destekliyoruz.

Kısa ve uzun vadeli planlarınızdan söz eder misiniz?

Tek kullanımlık ürünlerin önemi konusunda sektörde farkındalık yaratmak ve bu ürünlerin kullanılmasını yaygınlaştırmak. Türkiye’ye yeni, kaliteli, ileri teknoloji ürünler sunarak Türk diş hekimliğinin kalitesine katkıda bulunmak. Uzun yıllardır sahip olduğumuz sektörel bilgi ve tecrübemizi uluslar arası ilişkilerimiz ile harmanlayıp Türk dental sektörünü bir çıta daha yukarı taşıyabilecek adımları atmakta öncülük yapmak firmamızın misyonudur.





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.