Dentiss Logo

Alman İmplantoloji Derneği´nden implant kursları

Yaklaşık 6500 üyesiyle Avrupa'nın en büyük derneği olan Alman İmplantoloji Derneği DGI ve EDAD-İÇG, İmplantolojinin gelişmesini sağlamak amacıyla Almanya'da uyguladıkları CURRICULUM IMPLANTOLOGIE adlı kurs programını Türkiye'de uygulamaya devam ediyor. 2006 yılının Şubat ayından itibaren Türkiye'de uygulanmaya başlanan bu kurslar Almanya'da son 10 yılda yaklaşık 2500 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
08.11.2007       17.38.01

Yaklaşık 6500 üyesiyle Avrupa'nın en büyük derneği olan Alman İmplantoloji Derneği DGI ve EDAD-İÇG, İmplantolojinin gelişmesini sağlamak amacıyla Almanya'da uyguladıkları CURRICULUM IMPLANTOLOGIE adlı kurs programını Türkiye'de uygulamaya devam ediyor. 2006 yılının Şubat ayından itibaren Türkiye'de uygulanmaya başlanan bu kurslar Almanya'da son 10 yılda yaklaşık 2500 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye'de 22 günlük program olarak, 2 günlük kurslar halinde Cuma ve Cumartesi günleri yapılıp, toplamı 1-2 yılda bitirilmek üzere organize edilen kurslar başta İstanbul olmak üzere katılımcı sayısını göre Ankara ve İzmir'de yapılıyor. Gerçekleştirilen yaklaşık 8 kursta, toplam 16 günde verilen programlarda, implantolojinin en basit bilgisinden en gelişmiş tekniklerine kadar bilgiler katılımcılara Türk ve Alman hekimlerce veriliyor. Kursların bitiminde katılımcılar 4 gün implant tedavilerini ve operasyonlarını seyrediyor (hospitasyon), 2 gün de kendileri implant uygulaması (supervizyon) yapıyor. Kursların ilk yılı 2007'nin kış döneminde sona erecek olan kurslara istenirse ikinci yıl başlangıcında kursların belli bölümlerine ya da hepsine birden katılabiliniyor. Katılanlar kurs başına bir sertifika ve tüm program için yapılan sınavla da Alman İmplantoloji Derneğinin (DGI imzalı) CURRICULUM IMPLANTOLOGIE adlı sertifikasına sahip oluyor. Bunun dışında isteyen dişhekimleri bu kursun sürelerini ve içeriğini Almanya'da Berlin'de yapılabilen master programı için kullanabiliyor ve implant mastırı yapabilme fırsatı yakalıyor. Ayrıca isteyen dişhekimleri çok uygun fiyatla Alman İmplantoloji Derneğine de üye olabiliyor. Katılımcı olarak yer almak isteyenlerin ayrıntılı bilgi ve kayıt için (0212) 230 1699 numaralı telefondan ya da [email protected] mail adresinden Oğuzhan Türk'e ulaşmaları gerekiyor.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Minas
24.04.2021 12.24.06

İm so intersted in implantology education and i want to get benefit from your expert

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.