Dentiss Logo

Alanya’da Diş Hekimliği Yardımcı Personel Eğitimi Gerçekleştirildi

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği Yardımcı Personel Temel Eğitim Semineri, 08 Haziran Pazar günü Dr. Mustafa Bekerecioğlu tarafından gerçekleştirildi.
09.06.2014       18.45.39
Alanya Ticaret Odası’nın kişisel gelişim seminer programları kapsamında düzenlenen “Dişhekimliğinde Yardımcı Personel Temel Eğitim Semineri”, Dr. Mustafa Bekerecioğlu tarafından verildi.

Antalya Diş Hekimleri Odası Alanya Temsilcisi Dr. Murat Özçelik’in açılış konuşması ile başlayan seminere Alanya ve çevre ilçelerden 90 yardımcı personel katıldı.

ALTSO Konferans Salonu’nda Dr. Bekerecioğlu tarafından verilen seminerde yardımcı personellerin en çok ihtiyaç duyduğu temel eğitim konularını işlendi.

Sterilizasyon, dezenfeksiyon, asepsi, antisepsi, hasta kayıtları, senkronize çalışma, anestezi, ilkyardım gibi konuların detaylarıyla anlatıldığı seminerde katılımcılar merak ettikleri konular hakkında sorular sordular.

Katılımcılar eğitim sonunda teşekkürlerini ileterek eğitimlerin yeniden tekrarlanması isteğinde bulundular. Seminere gelen diş hekimi asistanları sertifikalarını Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’ndan alabilecekler.



















Haber&Fotoğraf: Elif Taman



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.