Dentiss Logo

ACTEON® Türkiye, Diş Hekimlerini Açılış Kokteyline Bekliyor

Dünya genelinde 26 farklı ofisi bulunan ACTEON Group, artık Türkiye’de! Resmi açılış kokteyli 21 Haziran’da yapılacak merkeze tüm diş hekimleri davet ediliyor.
06.06.2020       22.38.47
Yüksek teknolojili tıbbi cihazlar konusunda uzmanlaşmış Fransız tıbbı teknoloji firması olan ACTEON® Group, artık Türkiye’de de hizmet verecek. Diş hekimlerinin hastalarına daha az invaziv, daha güvenli, daha hızlı ve daha az travmatik cerrahi protokoller uygulayabilmelerine imkan veren ürünler yaratan ve geliştiren firmanın Türkiye’deki resmi açılışı 21 Haziran 2018 Perşembe günü yapılacak.

94 ülkedeki pazarlarını kapsayan bir dağıtım ağına sahip olan grup, yüksek düzeyde eğitime sahip teknik ve satış ekipleri çalıştırıyor.

Türkiye ve Orta Asya Satış Müdürü Talha Gonca, yaptığı açıklamada, Türkiye’deki diş hekimlerine ve iş ortaklarına daha iyi hizmet ve servis verebilmek adına her türlü yatırımı yaptıklarını, çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirtti.

ACTEON Türkiye Ofis ve Eğitim Merkezi İstanbul, Ataşehir’deki Uphill Towers’da hizmet verecek.

Resmi açılışlarını 21 Haziran, Perşembe günü bir kokteyl ile yapacak olan ACTEON Türkiye, açılışa tüm dental sektörü davet ediyor.

Firmanın Uphill Towers’da düzenleyeceği kokteyle katılımınızı kesinleştirmek için Talha Gonca’ya 0532 481 20 57 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Haber: Elif Taman (VYG



 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.