Dentiss Logo

3D MAST Dental Sektöre Özel 3 Boyutlu Yazıcılarını Tanıtıyor

Mas-Deha grup şirketlerinden olan 3D Mast, dental sektörün en gelişmiş 3 boyutlu yazıcıları ile çarpıcı baskı örneklerini, Ankara’daki merkezinde bulunan kapsamlı demo merkezlerinde tanıtıyor.
08.08.2015       10.53.28
3D Mast, Türkiye’de sadece 3D Systems’ın teknolojilerini tanıtma amaçlı en kapsamlı profesyonel demo merkezini kurdu. Bu merkezde, 3D Systems’ın en yeni 3 boyutlu metal baskı yapan makinesi dâhil, en gelişmiş 7 farklı teknolojisi ile çalışan makineler ve gerçek 3 boyutlu profesyonel üretim makineleri, gelen ziyaretçilere tanıtılıyor. Üç boyutlu dünyaya adım atacak kişi ve kurumlar, bu tanıtım sayesinde, yatırımlarını geliştirmeden önce ve doğru seçim yapmak için yeni fikirler alabiliyorlar.

Yaklaşık bir senedir faaliyette olan demo merkezinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen firmalara tanıtım yapılmaya devam ediliyor. Demo merkezimizi ziyaret eden ve dental sektöre hizmet eden laboratuvarlar, demo merkezinde bulunan dental sektöre özel 3 boyutlu metal makinede kendi örneklerini de basarak sinterleme süresi bulunmayan makinenin hızını ve kalitesini tanıma fırsatı yakalayabiliyorlar.

3D Mast, kuruluşundan itibaren servis ve hizmet kalitesini her zaman ön planda tutmuş, bu ilkesini aynen sürdürerek makine satışlarına başlamadan önce, satış ile teknik ekibine aylar süren yurt dışı ve yurt içi eğitimlerini aldırıp hizmet altyapısını da tamamlamıştır.

Türkiye’de 6 bölgede oluşturduğu merkezlerinde satışını yaptığı tüm makinelerin montajını ve satış sonrası hizmetlerini 3D Mast olarak kendisi vermektedir. Firma, servis büro hizmeti almak isteyen ihtiyaç sahiplerini de satışını yaptığı ve bu hizmeti veren kullanıcılarına yönlendirmektedir.



Patent, 1986 Yılında Alındı

Üç boyutlu baskı veya diğer adı ile “katmanlı baskı”, Türkiye'de yeni tanınmaya başlasa da dünyada yaklaşık otuz yıl önce adını duyurmuştur.

Bu konuda ilk keşfini 1983 yılında yapan Chuck Hull (Charles W. Hull) ilk patentini 1986 yılında “Apparatus for Production of Three-Dimensional Objects by Stereolithography” ile aldı ve cihazlarını üretmek üzere ABD’de 3D Systems şirketini kurdu. O günden bu yana 3D Systems, hem dünya çapında konusunun lider şirketi oldu hem de bin 500’ü aşkın patentle ürettiği makineler mimarlıktan eğitime, uçak endüstrisinden kuyumculuğa, diş hekimliğinden modaya kadar her yerde kullanılmaya başlandı.

Özellikle CMYK baskı renklerini kullanarak tam renkli baskı yapabilen makinelerden 16 mikron katman kalınlığında çok hassas baskılar alabilen makinelere kadar prototip, reklam, üretim, tanıtım, eğitim ve mimari gibi sektörlerde tüm dünyada tercih edilen marka haline dönüştü.





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.