Dentiss Logo

2024 Yılı Atama Kurası için Son Başvuru Tarihi 8 Mart

Sağlık Bakanlığı’nın eczacı, tabip, diş hekimleri için ilk defa ve yeniden atama kurası başvuru süresi 8 Mart Cuma saat 18.00’e kadar uzatıldı. Adaylar, Entegre Kurumsal İşlem Platformu (EKİP) üzerinden tercihte bulunup, başvuru yapabilir.
06.03.2024       12.49.25

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi, uzman eczacı ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden atama yapılacak.

2024 yılı atama kurası için başvuruların 28 Şubat – 4 Mart arasında yapılacağı açıklanmıştı. Son başvuru tarihinin 8 Mart 2024 Cuma saat 18.00'e kadar uzatıldığı duyuruldu. Kura başvuruları, https://ekip.saglik.gov.tr adresindeki Entegre Kurumsal İşlem Platformu (EKİP) üzerinden yapılacak.

Atama işlemleri, noter tarafından bilgisayar ortamında kurayla gerçekleştirilecek. Uzman eczacı ve eczacı unvanlı adaylar için 1. yerleştirme ve 2. yerleştirme olarak iki ayrı yerleştirme yapılacak, diğer unvan ve branşlar için sadece 2. yerleştirme işlemi uygulanacak.

Diş hekimi ve uzman diş hekimleri, münhal yerler listesine, bu linkten ulaşabilir. Kura çekimi, ise 22 Mart 2024 tarihinde...


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.